Κόσμος

Βρετανία: Ξεπέρασαν τους 31.000 οι νεκροί από κορονοϊό

Ο κορονοϊός συνεχίζει το φονικό του πέρασμα από τη Βρετανία η οποία ξεπέρασε σήμερα τους 31.000 θανάτους.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν 626 νεκροί στη Βρετανία σε νοσοκομεία και στην υπόλοιπη κοινότητα σύμφωνα με την ενημέρωση της κυβέρνησης για την πανδημία.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος, Τζορτζ Γιουστίς, ανακοίνωσε χρηματοδότηση με 16 εκατομμύρια λίρες προς τις φιλανθρωπικές οργανώσεις για την προσφορά γευμάτων προς τις ευάλωτες ομάδες.

Επανέλαβε ότι οι αλλαγές που πρόκειται να ανακοινώσει την Κυριακή ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, θα είναι πολύ προσεκτικές και ότι «δεν πρόκειται να γίνει κάποια δραματική αλλαγή μέσα σε μία νύχτα».

Ένα βρέφος έξι εβδομάδων έγινε το μικρότερο σε ηλικία θύμα από τον κορονοϊό, το οποίο πέθανε πριν λίγες μέρες σε νοσοκομείο στην Αγγλία, αλλά ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, πριν να κολλήσει τον ιό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico: Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν ποντάρει στον Σεμπαστιάν Λεκορνού για να βγάλει τη Γαλλία από το πολιτικό αδιέξοδο
Ο Εμανουέλ Μακρόν αναθέτει στον πιστό του συνεργάτη Σεμπαστιέν Λεκορνού την σχεδόν αδύνατη αποστολή να βρει έναν δημοσιονομικό συμβιβασμό και να αποτρέψει την κρίση
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Σεμπαστιάν Λεκόρνου
Μέλος εγκληματικής οικογένειας ο δολοφόνος της Ουκρανής Ιρίνα Ζαρούτσκα στη Βόρεια Καρολίνα - Νέα στοιχεία
Με πλούσιο ποινικό μητρώο ο πατέρας και τα αδέλφια του 35χρονου Ντεκάρλο Μπράουν Τζούνιορ, που δολοφόνησε την 23χρονη μέσα στο τρένο - Ο ίδιος είχε συλληφθεί και αφεθεί ελεύθερος τουλάχιστον 14 φορές στο παρελθόν
Φρικιαστικό βίντεο από δολοφονία Ουκρανής στη Βόρεια Καρολίνα
7