Κόσμος

Βρετανία: Μόλις 4 νεκροί το τελευταίο 24ωρο και 1.946 νέα κρούσματα κορονοϊού

Για ακόμη μια μέρα η Βρετανία κατέγραψε μονοψήφιο αριθμό θανάτων από κορονοϊό με τους νεκρούς το τελευταίο 24ωρο να είναι τέσσερις.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα με μονοψήφιο αριθμό θυμάτων μετά από τον έναν θάνατο που αναφέρθηκε την Δευτέρα, κάτι που είχε να συμβεί από τις 14 Σεπτεμβρίου.
Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας στην χώρα, την ζωή τους εντός 28 ημερών από την θετική διάγνωση έχουν χάσει 127.543 φορείς του κορωνοϊού.
 Τα κρούσματα του 24ώρου ήταν 1.946, μετά από 1.070.000 διαγνωστικά τεστ.  Οι νοσηλευόμενοι ασθενείς με COVID-19 έχουν μειωθεί σε 1.451, εκ των οποίων 185 είναι διασωληνωμένοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Θύματα του Επστάιν θα λάβουν αποζημίωση 35 εκατ. δολαρίων: Κατέληξαν σε συμβιβασμό με τους διαχειριστές της περιουσίας του
Υπενθυμίζεται ότι ο φορέας διαχείρισης είχε ήδη δημιουργήσει ταμείο αποζημιώσεων, από το οποίο έχουν διατεθεί 121 εκατομμύρια δολάρια σε θύματα
Ένα διαγραμμένο έγγραφο που περιλαμβανόταν στην ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ σχετικά με τους φακέλους του Jeffrey Epstein, δείχνει την άδεια οδήγησής του