Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Βρετανία: Ο στρατός πήρε ξανά τον έλεγχο των λογαριασμών σε Twitter και του Youtube μετά το χακάρισμα

Βρετανία: Ο στρατός πήρε ξανά τον έλεγχο των λογαριασμών σε Twitter και του Youtube μετά το χακάρισμα

O στρατός της Βρετανίας ξαναπήρε τον έλεγχο των λογαριασμών του στο Twitter και στο YouTube, οι οποίοι δέχτηκαν επίθεση από χάκερς οι οποίοι έκαναν αναρτήσεις σχετικές με κρυπτονομίσματα και NFTs.

Ο Βρετανικός στρατός ανέφερε: “Ζητούμε συγνώμη για τη προσωρινή διακοπή στη ροή των αναρτήσεων μας. Θα πραγματοποιήσουμε μία πλήρη έρευνα και θα διδαχθούμε από το περιστατικό αυτό”, ανέφερε μία ανάρτηση στο λογαριασμό @BritishArmy στο Twitter. Προηγούμενα, στον ίδιο λογαριασμό είχαν εμφανιστεί αρκετές αναρτήσεις σχετικά με τα NFTs.

Ο λογαριασμός του Βρετανικού Στρατού στο YouTube, ο οποίος μετονομάστηκε σε ‘Ark Invest’ παρουσιάζοντας αρκετά βίντεο που ήταν σχετικά με κρυπτονομίσματα, αποκαταστάθηκε επίσης στην προηγούμενη κατάστασή του.

Η ροή του λογαριασμού στο Twitter έχει αυτή τη στιγμή 362.000 ακολούθους, ενώ το κανάλι στο YouTube έχει 177.000 χρήστες.

Η Ark Invest είναι μία παγκόσμια εταιρία επενδύσεων. Δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα σχολιασμού που στάλθηκε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική σελίδα της εταιρίας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις