Κόσμος

Βρετανία: Συνέλαβαν άνδρα με την υποψία ότι πέταξε αυγά στον Βασιλιά Κάρολο

Ένας άνδρας συνελήφθη στη Βρετανία με την υποψία ότι πέταξε αυγά εναντίον του βασιλιά Καρόλου σήμερα, κατά τη διάρκεια του περιπάτου του, μετέδωσε το πρακτορείο PA Media, επικαλούμενο την τοπική αστυνομία. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε τη σύλληψη.

Ο Βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος ανέβηκε στον θρόνο τον Σεπτέμβριο μετά τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, πραγματοποιούσε επίσκεψη στο Λούτον, στα βορειοδυτικά του Λονδίνου. Τον περασμένο μήνα ένας άνδρας συνελήφθη αφού πέταξε αυγά στον Κάρολο και τη σύζυγό του Καμίλα, ενώ βρίσκονταν σε μια εκδήλωση στη βόρεια Αγγλία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Κύπριος σεφ Ανδρέας Μαυρομμάτης σε ηλικία 69 ετών: Διέδωσε την ελληνική κουζίνα σε όλη τη Γαλλία
Η απώλειά του Κύπριου σεφ Ανδρέα Μαυρομμάτη αφήνει ένα σημαντικό κενό, όχι μόνο στον χώρο της γαστρονομίας, αλλά και στον απόδημο κυπριακό ελληνισμό, δήλωσε ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης
Ανδρέας Μαυρομμάτης