Κόσμος

Βρέθηκαν τα τέσσερα παιδιά που είχαν χαθεί στο όρος Τρόοδος

Τέσσερα παιδιά, που αναζητούνταν από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (02.09.2018) στην περιοχή «Λειβάδι του Πασσιά» στο όρος Τρόοδος στην Κύπρο, εντοπίστηκαν από το ελικόπτερο της Αστυνομίας, κοντά στην περιοχή Πλατάνια.

Τα παιδιά είναι τρία κορίτσια ηλικίας 12, 13 και 15 ετών και ένα αγόρι ηλικίας 10 ετών. Για τον εντοπισμό τους επιχειρούσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στις προσπάθειες συνέβαλαν και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι.

Σύμφωνα με το ΡΙΚ τα παιδιά είναι καλά στην υγεία τους. Τα τέσσερα παιδιά είχαν πάει με τις οικογένειες τους στο Τρόοδος και έφυγαν μετά από λίγο για περίπατο, αλλά δεν επέστρεψαν.

Τότε δόθηκε σήμα για έρευνες, εφόσον τα συγγενικά τους πρόσωπα δεν είχαν τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί τους, εφόσον κανένα από τα παιδιά δεν είχε μαζί κινητό τηλέφωνο. Τα παιδιά, που βρέθηκαν σε σημείο κοντά σε δεξαμενή, άρχισαν να ανεμίζουν άσπρες φανέλες, ώσπου εντοπίστηκαν από ελικόπτερο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ιρανός πρόεδρος ανακοίνωσε «το τέλος του πολέμου των 12 ημερών που επιβλήθηκε» στη χώρα του - Πανηγυρισμοί στους δρόμους
«Σήμερα, μετά την ηρωική αντίσταση του μεγάλου έθνους μας, γινόμαστε μάρτυρες της σύναψης εκεχειρίας και του τέλους αυτού του 12ήμερου πολέμου»
Ο Ιρανός πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν 12