Κόσμος

Βρέθηκε ο μικρός Νόα μετά από 35 ώρες – Περπάτησε περίπου 10 χιλιόμετρα (pic)

Ένα αγοράκι 2,5 ετών, η εξαφάνιση του οποίου είχε σημάνει συναγερμό σε όλη τη χώρα, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (17.06.2021) σώο και αβλαβές στην αγροτική περιοχή Πρένσα-α-Βέγια της κεντρικής Πορτογαλίας, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Το αγοράκι, το οποίο αγνοούνταν επί 35 ώρες, είχε περπατήσει πολλά χιλιόμετρα και βρέθηκε αφυδατωμένο αλλά σε καλή κατάσταση.

Ο μικρός Νόα βρέθηκε στην ίδια περιοχή, όπου τον αναζητούσαν περίπου 150 άνθρωποι με τη βοήθεια αστυνομικών με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους και υποστηριζόμενοι από drones με θερμική κάμερα. Ήταν χωρίς τα ρούχα του με γρατζουνιές στα πόδια του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. 

Ο μικρός φέρεται ότι εξαφανίστηκε νωρίς χθες το πρωί όταν η Πορτογαλίδα μητέρα του και η μεγαλύτερη αδελφή του ακόμη κοιμούνταν. Ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός RTP μετέδωσε ότι ο μικρός βγήκε προφανώς από το σπίτι του για να αναζητήσει τον Βέλγο πατέρα του, ο οποίος εργάζεται σε γειτονικό χωράφι.

Η έρευνα της αστυνομίας θα συνεχιστεί προκειμένου να διακριβωθεί αν ο Νόα έμεινε 36 ώρες νηστικός και χωρίς νερό και αν περπάτησε περίπου 10 χιλιόμετρα μόνος του.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλύψεις στη δίκη του βαρυποινίτη, της 37χρονης Νάταλι και του «εισπράκτορα» στην Κύπρο - Τα τηλεφωνήματα από το κελί, οι θυρίδες και ο πίνακας μεγάλης αξίας
Ο βαρυποινίτης Γιώργος Ζαβράντωνας και η 37χρονη Νάταλι Τζιαπούρα κατάφεραν να κερδίσουν πάνω από 1.000.000 ευρώ, μέσα σε μόλις 6 μήνες
Νάταλι Τζιαπούρα
Σε ελληνόκτητο πλοίο η επίθεση στην Ερυθρά Θάλασσα ανοιχτά της Υεμένης – Δέχτηκε ρουκέτες και αναχαίτισε drones
Το ελληνόκτητο πλοίο υπέστη σημαντικές ζημιές και το πλήρωμα - ανάμεσα στο οποίο δεν υπάρχουν Έλληνες, δέχθηκε εντολή να το εγκαταλείψει για λόγους ασφαλείας
Φωτογραφία αρχείου
Συγκλονίζει 27χρονος που πνίγηκε προσπαθώντας να σώσει την οικογένειά του στο Τέξας - «Συγγνώμη, δε θα τα καταφέρω, σας αγαπώ»
Σε μία απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την οικογένειά του, έσπασε με γροθιά ένα παράθυρο, κόβοντας μία αρτηρία, με συνέπεια να πεθάνει από αιμορραγία
Τέξας
1