Κόσμος

Βρυξέλλες: Συγκλονιστική μαρτυρία Ελληνογάλλου! “Έζησα από θαύμα” – Ηχητικό

Συγκλονίζει η ιστορία του Ελληνογάλλου Πατρίκ Γκίμπερτ, ο οποίος "πέταγε" από το αεροδρόμιο και είχε επιβιβαστεί σε αεροπλάνο την ώρα που συνέβη το πρώτο τρομοκρατικό χτύπημα.

“Είκοσι λεπτά νωρίτερα ήμουν στον χώρο που έγινε η έκρηξη στην είσοδο του αεροδρομίου. Εκεί ήπια τον καφέ μου. Την ώρα που συνέβη το τρομοκρατικό χτύπημα ήμουν ήδη πάνω στο αεροπλάνο”, δηλώνει χαρακτηριστικά στο newsit.gr.

“Ο πιλότος μας ανακοίνωσε πως έγινε τρομοκρατικό χτύπημα και μας είπε να παραμείνουμε ψύχραιμοι στις θέσεις μας. Εκεό κάτσαμε για τουλάχιστον δυο ώρες και μεταφερθήκαμε μακριά από το κτίριο. Ο πιλότος μας είπε πως ήμασταν ασφαλείς. Μετά από αυτό μας πήγαν συνοδεία του στρατού σε μια αποθήκη για να είμαστε ασφαλείς”.

Ακούστε εδώ τι λέει στο newsit.gr

Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε ανάρτηση στην οποία αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας»
Η ανάρτηση από τον πρόεδρο των ΗΠΑ δημοσιεύτηκε λίγες μέρες μετά από μια στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ στη Βενεζουέλα, κατά την οποία συνελήφθη ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο
Ντόναλντ Τραμπ 8
Ο τραγικός θάνατος της 23χρονης Ρουμπίνα που διαδήλωνε στο Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι και δεν επέτρεψαν την ταφή της
Η νεαρή γυναίκα, κουρδικής καταγωγής και με καταγωγή από τη Μαριβάν, πυροβολήθηκε πισώπλατα από κοντινή απόσταση, με τη σφαίρα να τη χτυπά στο κεφάλι
Η Ρουμπίνα Αμινιάν 13
Χάος στο Ιράν με 500 νεκρούς και διαδικτυακό «μπλακ άουτ» – Νέο μήνυμα Τραμπ: «Εξετάζουμε δυνατές επιλογές»
«Οι ιρανοί ηγέτες τηλεφώνησαν» είπε ο Ντόναλντ Τραμπ σε δημοσιογράφους που τον συνόδευαν στο προεδρικό αεροσκάφος, προσθέτοντας ότι «βρίσκεται σε προετοιμασία συνάντηση (...) Θέλουν να διαπραγματευτούν»
Καπνός από φωτιά σε τζαμί της Τεχεράνης, μπροστά από πλήθος συγκεντρωμένων αντικαθεστωτικών διαδηλωτών
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
39