Κόσμος

Χαμάς: Φρίκη με τα βασανιστήρια πατέρα και γιου σε γυναίκα όμηρο – «Τη βιάσαμε εμείς, ο ξάδερφός μου και μετά τη σκοτώσαμε»

Φρικιαστικές είναι οι περιγραφές τρομοκρατών της Χαμάς για τη βαρβαρότητα που άσκησαν σε Ισραηλινούς ομήρους.

Γυναίκες όμηροι της Χαμάς βίωσαν τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια των τρομοκρατών, που της βίαζαν διαδοχικά και στη συνέχεια, ορισμένες εξ αυτών τις σκότωσαν.

Ανατριχιάζουν οι εικόνες που μετέφεραν πατέρας και γιος για τον βιασμό μίας γυναίκας, που ήταν όμηρός τους. Στα παρακάτω βίντεο περιγράφουν με απίστευτη ψυχρότητα το βασανιστήριο στο οποίο την υπέβαλαν, ενώ ανακρίνονται, μετά τη σύλληψή τους από τον Ισραηλινό στρατό.

Ο 47χρονος Τζαμάλ Χουσεΐν Άχμαντ Ράντι και ο 18χρονος γιος του, Αμπντάλα συνελήφθησαν από στη Λωρίδα της Γάζας πριν από μερικές εβδομάδες.

Ο Τζαμάλ είπε ότι βρήκε μια γυναίκα που «ούρλιαζε» και «έκλαιγε» σε ένα σπίτι στο κιμπούτς Νιρ Οζ, μια κοινότητα κοντά στα σύνορα Ισραήλ-Γάζας.

«Έκανα αυτό που έκανα, τη βίασα… Την απείλησα με το όπλο μου για να της βγάλω τα ρούχα, θυμάμαι ότι φορούσε τζιν σορτσάκι, αυτό είναι όλο», δήλωσε.

«Ο πατέρας μου τη βίασε, μετά τη βίασα εγώ, μετά ο ξάδερφός μου και μετά φύγαμε, αλλά ο πατέρας μου σκότωσε τη γυναίκα αφού τελειώσαμε με τους βιασμούς της», είπε έφηβος γιος του Τζαμάλ, προκαλώντας φρίκη.

«Σε κάθε σπίτι όπου βρίσκαμε κάποιον, είτε τον σκοτώναμε είτε τον απαγάγαμε… Στο πρώτο σπίτι βρήκα μια γυναίκα και τον σύζυγό της τους βάλαμε φωτιά και τους σκοτώσαμε… ήταν γύρω στα 40».

Τα ανατριχιαστικά βίντεο από τις συνεντεύξεις του Τζαμάλ και του Αμπντάλα κυκλοφόρησαν γρήγορα στα Social Media, προκαλώντας κύμα οργής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου