«Το κέντρο ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας του FAA στο Λος Άντζελες παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα και δεν μπορούσε να καλύψει πρόσθετες πτήσεις στον εναέριο χώρο που διαχειρίζεται για περίπου μία ώρα»ανέφερε η FAA σε σχετική ανακοίνωση. Η απαγόρευση ήρθη λίγο πριν από τις 22:30 GMT και η εναέρια κίνηση ανέκαμψε αμέσως.
Σημαντικές καθυστερήσεις όπως ήταν αναμενόμενο, παρουσιάστηκαν σε αεροδρόμια όπως το Λος Άντζελες και το Σαν Ντιέγκο, όπου η εναέρια κυκλοφορία είναι πολύ πυκνή. Για δέκα αεροσκάφη με κατεύθυνση το Λος Άντζελες δόθηκε διαταγή να αλλάξουν πορεία σύμφωνα με τις αρχές του αεροδρομίου, ενώ για άλλα τριάντα αεροσκάφη απαγορεύτηκε η απογείωση.
Το αεροδρόμιο του Λος Άντζελες είναι το τρίτο πιο πολυσύχναστο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 2013, φιλοξένησε περισσότερους από 66 εκατομμύρια επιβάτες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία από το αεροδρόμιο. Πολλές καθυστερήσεις σημειώθηκαν επίσης στις ανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες , λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών στην περιοχή.
Διαβάστε επίσης:
Πιάστηκε ξανά στα… πράσα να καπνίζει κρακ ο δήμαρχος του Τορόντο (ΦΩΤΟ)
Η αγωνία πριν το θάνατο – Προσπαθούσαν μέχρι την τελευταία στιγμή να σπάσουν τα τζάμια για να σωθούν – Συγκλονιστικές εικόνες από το ναυάγιο του Sewol
Αυτές είναι οι 64 συναλλαγές στην κλειστή περίοδο των κυπριακών τραπεζών – Παρασκηνιακές αμφιβολίες βουλευτών για αλλοίωση στοιχείων
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! Γυμνός ο εραστής τρέχει να σωθεί από τον σύζυγο!
Συνέλαβαν τον ηγέτη του Σιν Φέιν για φόνο που έγινε πριν 42 χρόνια
