Κόσμος

Χαμός με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ! Είχε πάθει καρδιακό, δεν θα πάει στον γάμο

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο της χρονιάς, μεταξύ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, επικρατεί αναταραχή στο παλάτι με τις αποκαλύψεις για τον πατέρα της ηθοποιού!

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ. Σύμφωνα με αυτές, ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραστεί στον γάμο της, το Σάββατο, με τον Χάρι.

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έπαθε καρδιακό!

Το TMZ μετέδωσε σήμερα ότι ο Τόμας Μαρκλ αποφάσισε να μην παραστεί στον γάμο της κόρης του με τον Βρετανό γαλαζοαίματο, μετά τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι εκείνος «έστησε» τις φωτογραφίες που τράβηξαν παπαράτσι από τις ετοιμασίες του ιδίου για τον γάμο.

Ο ιστότοπος αναφέρει επίσης ότι ο Μαρκλ υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από έξι ημέρες αλλά δεν παρέμεινε στο νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί στη γαμήλια τελετή στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

«Δεν έχουμε κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή» είπε ένας εκπρόσωπος τύπου του Κένσινγκτον.

Τους… χωρίζουν πριν τον γάμο!

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμο το προσεχές Σάββατο, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, στο δυτικό Λονδίνο.

Την παραμονή του γάμου τους, το ζευγάρι θα καταλύσει σε διαφορετικά πολυτελή ξενοδοχεία, που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, ανέφερε το Παλάτι του Κένσινγκτον.

«Ο πρίγκιπας Χάρι θα διαμείνει στο Dorchester Collection’s Coworth Park. Η αυτού Υψηλότητα θα συνοδεύεται από τον κουμπάρο του, του Δούκα του Κέιμπριτζ» επισημαίνουν τα ανάκτορα, αναφερόμενα στον μεγαλύτερο αδελφό του Χάρι, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Η δεσποινίδα Μάρκλ, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, την κυρία Ντόρια Ράγκλαντ, θα καταλύσει στο Cliveden House Hotel…».

Η… μοναχική Μέγκαν Μαρκλ την τελευταία νύχτα

Στον ιστότοπό του, το πεντάστερο Coworth Park, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση περίπου 11 χλμ από του Ουίνδσορ, υπογραμμίζει ότι προσφέρει στους επισκέπτες του «μια εμπειρία αναζωογόνησης κάθε αίσθησής τους εντός της φιλόξενης όασης ηρεμίας», ενώ το κόστος για τη διαμονή ανέρχεται σε 2.271 ευρώ τη βραδιά.

 

Το Cliveden House, μια πρώην μεγαλοπρεπής έπαυλη που έχτισε το 1666 ο Δούκας του Μπάκιγχαμ ως δώρο στην ερωμένη του, αποτέλεσε «αποκορύφωμα της ίντριγκας και της γοητείας για την ελίτ» και έχει φιλοξενήσει κάθε Βρετανό μονάρχη μετά τον Γεώργιο τον Α΄, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

Οι σουίτες στο ξενοδοχείο, μεταξύ αυτών η επονομαζόμενη «Πρίγκιπας της Ουαλίας», ο τίτλος του πατέρα του Χάρι, πρίγκιπα Καρόλου, κοστίζουν από 1.741 ευρώ τη βραδιά.

Στο Cliveden, σε απόσταση περίπου 14 χιλιομέτρων βόρεια του Ουίνδσορ, εκτυλίχθηκε ένα από τα πλέον περιβόητα πολιτικά σκάνδαλα της δεκαετίας του 1960.

Στην εξοχική έπαυλη, ιδιοκτησίας τότε του ευγενή Μπιλ Άστορ, ο Τζον Προφιούμο, εκείνη την εποχή υπουργός πολέμου, συνάντησε την Κριστίν Κίλερ, την ερωμένη ενός φερόμενου Ρώσου κατασκόπου, καθώς εκείνη κολυμπούσε στην πισίνα το 1961.

Το ζευγάρι ενεπλάκη σε ένα ειδύλλιο και ο Προφιούμο υποχρεώθηκε σε παραίτηση αφού είπε ψέματα ενώπιον του Κοινοβουλίου σχετικά με την ερωτική σχέση τους.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντο από τη μεγάλη επιχείρηση διάσωσης του 56χρονου ορειβάτη με ελικόπτερο στο Αγρίνιο
Ο 56χρονος Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Πρέβεζας αφού απεγκλωβίστηκε από το δύσβατο σημείο, φέροντας τραύματα στο σώμα του μεταφέρθηκε με Super Puma στο νοσοκομείο του Ρίου
Αγρίνιο
Τραμπ στη Wall Street Journal: «Θα καταστρέψω τα εργοστάσια ενέργειας του Ιράν, εάν δεν ανοίξουν τα Στενά»
«Βρισκόμαστε σε πολύ ισχυρή θέση και η συγκεκριμένη χώρα θα χρειαστεί 20 χρόνια για να ανοικοδομηθεί, αν είναι τυχερή, αν εξακολουθεί να υπάρχει ως χώρα», ανέφερε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
REUTERS
Χάος στον Λίβανο: Έντεκα νεκροί από ισραηλινές επιθέσεις σε Τζνα και Χαρφάτα, ανάμεσά τους και παιδιά – Πάνω από 30 τραυματίες
Το Ισραήλ σκοπεύει να θέσει υπό τον έλεγχό του μια «ζώνη ασφαλείας» σε βάθος 30 χλμ εντός του εδάφους του Λιβάνου, ενώ έχει εκδώσει εντολές εκκένωσης που καλύπτουν περίπου το 15% του λιβανέζικου εδάφους
Λίβανος
Η βασιλική οικογένεια στην λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα – Η εντυπωσιακή Κέιτ Μίντλετον και o πρίγκιπας Τζορτζ που ψήλωσε
Πρόκειται για την πρώτη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα στην οποία είναι παρούσα η Κέιτ Μίντλετον εδώ και 2 χρόνια, από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο - Οι απουσίες που δεν πέρασαν απαρατήρητες
Η Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και τα παιδιά τους, Σάρλοτ, Τσορτζ και Λούι
Ο Τραμπ αναμένει συμφωνία με το Ιράν σε μέρες, όχι εβδομάδες – «Οι άφρονες πράξεις σας θα σύρουν στις ΗΠΑ στην πραγματική κόλαση» απαντά η Τεχεράνη
Ο Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει να απειλεί την Τεχεράνη., ενώ σε συνέντευξη στο Fox News, τόνισε ότι θα μπορούσε να υπάρξει συμφωνία μέχρι την Δευτέρα, ενώ νωρίτερα σε ανάρτησή του προειδοποίησε ότι θα «εξαπολύσει την κόλαση»
Λίβανος
5