Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Χαροπαλεύει αστυνομικός που πυροβολήθηκε στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ (pics, video)

Χαροπαλεύει αστυνομικός που πυροβολήθηκε στις διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ (pics, video)

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο αστυνομικός Shayk Mikalonis ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του στη διάρκεια διαδήλωσης για τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στο Λας Βέγκας.

Ο 29χρονος Shayk Mikalonis -ο οποίος εσφαλμένα παρουσιάστηκε να είναι ελληνικής καταγωγής- τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας (02.06.2020) σε περιοχή του Λας Βέγκας, το οποίο, επίσης, συγκλονίζεται από διαδηλώσεις για τον Τζορτζ Φλόιντ, τον 46χρονο Αφροαμερικανό που δολοφονήθηκε από λευκούς αστυνομικούς στη Μινεάπολη.

Σύμφωνα με το δίκτυο Fox, ως ύποπτος για την επίθεση στον Mikalonis συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 20χρονος.

 

https://twitter.com/tammy_maga/status/1268017480259104768

Ο νεαρός αστυνομικός νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας, σε κρίσιμη κατάσταση.

Καθώς οι αστυνομικοί επιχειρούσαν να προβούν σε συλλήψεις, ένοπλος που στεκόταν στην άλλη άκρη του δρόμου, τράβηξε τη σκανδάλη και τραυμάτισε σοβαρά τον Shayk Mikalonis.

Το απόγευμα της Τετάρτης (03.06.2020), νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση και η αναπνοή του υποστηριζόταν μηχανικά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: Ο αστυνομικός -εσφαλμένα- παρουσιάστηκε ότι ήταν ελληνικής καταγωγής. Η εφημερίδα της ομογένειας “Εθνικός Κήρυκας” ήρθε σε επικοινωνία με άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο αστυνομικός δεν είναι ελληνικής καταγωγής, και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνορθόδοξη κοινότητα του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Λας Βέγκας.

πηγή: Foxnews.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις