Κόσμος

Χρίστιαν Μίτσκοσκι: Στην Ουάσιγκτον για τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ με αναφορές σε «Μακεδονία»

Στην Ουάσιγκτον, όπου θα εκπροσωπήσει τη Βόρεια Μακεδονία στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, από τις 9 έως τις 11 Ιουλίου βρίσκεται ο πρωθυπουργός της γειτονικής χώρας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι. Για άλλη μία φορά ο κ. Μίτσκοσκι έκανε αναφορές σε «Μακεδονία».

«Θα παρουσιάσω τις δυνατότητες που προσφέρει η Μακεδονία για επενδύσεις», δηλώνει ξανά αυτή τη φορά σε μήνυμά του στο Χ (πρώην Twitter) από την Ουάσιγκτον, όπου θα πάρει μέρος στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας, Χρίστιαν Μίτσκοσκι.

Στην επίσκεψή του αυτή στην επέτειο για τα 75 χρόνια από την ίδρυση του ΝΑΤΟ, συνοδεύεται από τους υπουργούς Εξωτερικών, Άμυνας και Εσωτερικών της χώρας του.

Ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι, στο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του από την Ουάσιγκτον, αναφέρει:

«Αυτό που θέλω επίσης να σημειώσω είναι ο μεγάλος αριθμός διμερών συναντήσεων που θα έχω τις επόμενες ημέρες με ηγέτες κρατών που είναι μέλη της συμμαχίας ΝΑΤΟ. Ακόμη θα έχω συναντήσεις με επιχειρηματικούς κύκλους εδώ στις ΗΠΑ, όπου θα παρουσιάσω τις δυνατότητες που προσφέρει η Μακεδονία για επενδύσεις.

Θα αναγγείλω ακόμη μία νέα ξένη επένδυση από μία εταιρεία που είναι μεταξύ των 500 μεγαλύτερων εδώ στις ΗΠΑ, νέες επενδύσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ και νέες θέσεις εργασίας για τους πολίτες της Μακεδονίας.

Αυτή είναι η βασική προτεραιότητα της νέας κυβέρνησης στη Μακεδονία. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι θα αξιοποιήσω τις επόμενες μέρες στη Νέα Υόρκη για να συναντηθώ με τη μακεδονική διασπορά, τους Μακεδόνες μετανάστες», σημείωσε ο Χρίστιαν Μίτσκοσκι στο μήνυμά του αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Επίθεση στο Πανεπιστήμιο Μπράουν: Ασύλληπτος παραμένει ο δράστης – Η αστυνομία ζητά πληροφορίες με νέες φωτογραφίες και βίντεο
Αυξημένη είναι η παρουσία των δυνάμεων επιβολή της τάξης στην πόλη - «Ζητάμε τη βοήθεια των πολιτών για να ταυτοποιήσουμε το πρόσωπο αυτό»
Ο ύποπτος για το μακελειό στο Πανεπιστήμιο Brown
Ξύπνησε από το κώμα ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης στην παραλία Μπόνταϊ στο Σίδνεϊ - Άγνωστη η κατάσταση της υγείας του
Οι αρχές της Αυστραλίας συνεχίζουν τις έρευνες για το πως οι δράστες οργάνωσαν την επίθεση και αν είχαν βοήθεια από εξτρεμιστικά δίκτυα - Παράλληλα ερευνάται ταξίδι τους στις Φιλιππίνες
Οι δράστες του μακελειού στο Σίδνεϊ
Η Μπριζίτ Μακρόν δεν μετανιώνει για το «βρωμιάρες σκύλες» για τις ακτιβίστριες: «Λυπάμαι αν τις πλήγωσα, αλλά ήμουν ο εαυτός μου»
Ναι, είμαι η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, αλλά πάνω απ’ όλα είμαι ο εαυτός μου. Και όταν βρίσκομαι σε ιδιωτικό χώρο, μπορώ να χαλαρώσω» είπε ακόμα η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
Η Μπριζίτ Μακρόν