Κόσμος

Υπέκυψε και δεύτερος Αλγερινός που είχε αυτοπυρπολυθεί

Ο Μπεντίμ είχε αυτοπυρπολυθεί, για άγνωστους ακόμη λόγους, μπροστά στο δημαρχείο της πόλης Ντελίς, στα ανατολικά του Αλγερίου.

Ένας άνεργος και άστεγος Αλγερινός, ο οποίος είχε αυτοπυρπολυθεί στις 15 Ιανουαρίου στην περιοχή της Τεμπέσα, κοντά στα σύνορα με την Τυνησία, υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του, όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακή πηγή.

Ο Μοχσίν Μπουτερφίφ, 37 ετών, είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο της Άναμπα φέροντας σοβαρά εγκαύματα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει, μπροστά στο δημαρχείο της πόλης Μουχάντρα, στα ανατολικά της Τεμπέσα.

Πρόκειται για το δεύτερο άτομο που πεθαίνει από εγκαύματα μέσα σε τρεις ημέρες. Το Σάββατο ο Καρίμ Μπεντίμ, που φέρεται ότι έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, υπέκυψε στο νοσοκομείο της Ντουέρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο σκοτάδι και στο έλεος του χειμώνα το Κίεβο από τις ρωσικές επιθέσεις - Χωρίς ρεύμα και θέρμανση χιλιάδες κάτοικοι
«Άρρωστη η Μόσχα που με σχεδόν 500 drones και 40 πυραύλους χτυπάει μη στρατιωτικές υποδομές μέσα στην εορταστική περίοδο» τόνισε ο Ζελένσκι
Ρωσικό πλήγμα στο Κίεβο
Ανανεώθηκε πριν 37 λεπτά
5