Κόσμος

Ζάμπλουτη καλλονή ξοδεύει 15.000 λίρες τον μήνα και ζει εκτός πραγματικότητας!

Είναι πανέμορφη, νέα και πλούσια. Και όταν λέμε πλούσια, εννοούμε πως ξοδεύει μηνιαίως τουλάχιστον 15.000 λίρες για ψώνια. Α, να μη ξεχάσουμε και τα ταξίδια που κάνει κάθε εβδομάδα και τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα που αλλάζει αρκετά συχνά. Με λίγους πρόχειρους υπολογισμούς, ναι, είναι πλούσια!

Η ειρωνεία; Εκτός από το ότι δημοσιεύει τη μαγική της καθημερινότητα στα social media, instagram και facebook, έχει την ψευδαίσθηση πως δεν αποτελεί εξαίρεση, μιας και ο μέσος Βρετανός ξοδεύει 5.000 λίρες, σίγουρα, για ψώνια κάθε μήνα.

Η Lana Scolaro γεννήθηκε στο Λονδίνο, είναι κληρονόμος πολυεκατομμυριούχου και απολαμβάνει καθημερινά τα μεγαλεία που της πρόσφερε η ζωή και δεν το κρύβει. Ανήκει στη γνωστή ομάδα ”Rich Kids του Instagram”, μια ομάδα από υπερ-πλούσιους νεαρούς οι οποίοι καυχιόνται για την πολυτελή ζωή τους, έχοντας χιλιάδες οπαδούς. Δείπνα σε τεράστια ξενοδοχεία, ποτά και σαμπάνιες στις κορυφές ουρανοξυστών και κρουαζιέρες με υπερπολυτελή γιοτ. Απλά, λιτά και απέριττα.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Παραιτήθηκε μετά από 52 χρόνια από τη θέση του ηγούμενου της Μονής Σινά ο αρχιεπίσκοπος Δαμιανός
«Νοερά στέκομαι γονατιστός και δακρυσμένος μπροστά στην ιερή λάρνακα με τα πάντιμα λείψανα της μάνας και τροφού μου Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατερίνης - Για τα υπόλοιπα περιμένω να μιλήσει ο ουρανός», αναφέρει στην επιστολή του
Ο Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός
Άνοιξε η διαθήκη του Τζόρτζιο Αρμάνι – Ο σύντροφός του κληρονομεί μεγάλο μέρος της αυτοκρατορίας του
Η διαδοχή του Ιταλού δημιουργού χαράζει μια νέα ισορροπία ανάμεσα στον σύντροφό του Λέο Ντελ’ Όρκο, τους οικογενειακούς κληρονόμους και το ίδρυμά του, ανοίγοντας τον δρόμο για πιθανή είσοδο της LVMH
Ο Τζόρτζιο Αρμάνι 3
Ο τελευταίος άνθρωπος που αντιπαρατέθηκε με τον Τσάρλι Κερκ πριν τη δολοφονία του ξεσπά: «Διαφωνούσα μαζί του, αλλά ήταν άνθρωπος»
Ο 29χρονος Χάντερ Κόζακ, φοιτητής μαθηματικών, είναι ο τελευταίος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε ο Κερκ στη σκηνή του πανεπιστήμιο Γιούτα Βάλεϊ στις ΗΠΑ
Τέντα