Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

21 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 2021

21 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε το 2021

Το 2020 ήταν μια κακή χρονιά για τον παγκόσμιο κινηματογράφο, με την βιομηχανία να χάνει δισεκατομμύρια δολάρια λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του κορονοϊού.

Πολλές ταινίες που ήδη είχαν γυριστεί δεν διατέθηκαν στο κοινό και η ημερομηνία κυκλοφορίας τους αναβλήθηκε από τα κινηματογραφικά στούντιο για το 2021, όπως για παράδειγμα το πολυαναμενόμενο “No Time to Die”, το “Dune” με πρωταγωνιστή τον Τιμοτέ Σαλαμέ και το “Black Widow”.

Όπως φαίνεται, το 2021 το κινηματογραφικό τοπίο δεν θα είναι το ίδιο με πέρυσι, καθώς πολλοί κινηματογράφοι θα μπορέσουν να ανοίξουν τις πόρτες τους χάρη στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού, επιτρέποντας στους κινηματογραφόφιλους να δουν ταινίες που είχε αναβληθεί η κυκλοφορία τους, νέες ταινίες, αλλά και πολυαναμενόμενα σίκουελ, όπως η ταινία τρόμου “A Quiet Place Part II” και οι ταινίες κινουμένων σχεδίων “Minions: The Rise of Gru” και “Space Jam: A New Legacy” με πρωταγωνιστή τον σούπερ σταρ του NBA ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Για τους οπαδούς του Broadway υπάρχει το μιούζικαλ “In the Heights”, ενώ οι λάτρεις της Disney μπορούν να παρακολουθησουν την live-action ταινία “Cruella”, με την Έμμα Στόουν στον εμβληματικό ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις