Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

4 πολυτελή διαμερίσματα για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε την Νέα Υόρκη

4 πολυτελή διαμερίσματα για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε την Νέα Υόρκη

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να εξερευνήσετε οποιαδήποτε πόλη, και ειδικά την Νέα Υόρκη, από το να ζήσετε σε αυτήν σαν ντόπιος. Αν λοιπόν ψάχνετε ένα σπίτι – μακριά από το σπίτι – στην γεμάτη ζωντάνια γειτονιά Tribeca της Νέας Υόρκης ή στο εναλλακτικό East Village, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στην onefinestay.

Πρόκειται για μια κορυφαία ιδιωτική εταιρεία ενοικίασης που προσφέρει στους πελάτες της προσαρμοσμένες διαμονές σε πανέμορφα και πολυτελή σπίτια, με σκοπό μια αξέχαστη διαμονή. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας κατανοούν τις προσωπικές σας ανάγκες και μπορούν να βρουν το σπίτι που μπορεί να τις καλύψει.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Θα σας βοηθήσουν επίσης με τις μεταφορές από / προς το αεροδρόμιο, τα deliveries των παντοπωλείων, ακόμη και τις κρατήσεις σε εστιατόρια, ώστε να αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας, αλλά και να νιώσετε σαν ντόπιοι. Εδώ είναι τα καλύτερα σπίτια που είναι διαθέσιμα αυτή την στιγμή στην Νέα Υόρκη, ώστε να τα έχετε στα υπόψη σας την επόμενη φορά που θα βρεθείτε στην πόλη.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις