Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Dance the Night: Το τραγούδι της Dua Lipa για την ταινία Barbie

Dance the Night: Το τραγούδι της Dua Lipa για την ταινία Barbie

Η Dua Lipa ανέβασε στο Instagram sneak pick από το Dance the Night, το τραγούδι για την ταινία Barbie! Θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή (26.05.2023).

Με μια ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Instagram, η Dua Lipa ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού για την πολυαναμενόμενη ταινία Barbie, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στην μεγάλη οθόνη στις 21 Ιουλίου.

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μία μικρή γεύση από το Dance the Night, αποτυπώνοντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές του τρέιλερ που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

«Αυτή η Barbie έχει ένα τραγούδι που έρχεται αυτή την εβδομάδα… ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ», έγραψε η ποπ σταρ στο Ιnstagram ενώ μοιράζεται ένα μικρό στίχο του νέου τραγουδιού. «Just come along for the ride!», τραγουδά η Ντούα Λίπα στο τέλος του teaser.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 

Όπως αναφέρει το Billboard, η τραγουδίστρια της ποπ θα είναι μέρος του καστ στο οποίο πρωταγωνιστούν η Μάργκοτ Ρόμπι στον ρόλο της διάσημης κούκλας και ο Ράιαν ως Κεν.

Η Γκρέτα Γκέργουιγκ (Greta Gerwig) έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία με την συμβολή του βραβευμένου σκηνοθέτη και συζύγου της Νόα Μπάουμπαχ.

Το «Dance the Night» κυκλοφορεί την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις