Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Fast & Furious 10: Ο Vin Diesel ζητά από τον Dwayne Johnson να επιστρέψει για ακόμα μια ταινία

Fast & Furious 10: Ο Vin Diesel ζητά από τον Dwayne Johnson να επιστρέψει για ακόμα μια ταινία

Ο Βιν Ντίζελ (Vin Diesel) παρακαλά τον Ντουέιν Τζόνσον (Dwayne Johnson) να επιστρέψει στην επόμενη ταινία «Fast & Furious» ώστε να κλείσει ο κύκλος των χαρακτήρων Dom Toretto και Luke Hobbs, όπως μόνο εκείνοι τους απεικόνισαν.

Με μια δημοσίευσή του στο Instagram, ο Βιν Ντίζελ έδωσε τέλος στις φήμες περί διαμάχης του με τον Ντουέιν Τζόνσον, καλώντας τον να επιστρέψει για τη δέκατη ταινία «Fast & Furious», υπενθυμίζοντάς του την προσωπική σχέση που έχουν οι οικογένειες των δυο τους:

«Μικρέ μου αδερφέ Dwayne… έχει φτάσει η ώρα. Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του ‘Fast 10’. Όπως ξέρεις, τα παιδιά μου αναφέρονται σε σένα ως Θείος Dwayne στο σπίτι μου. Δεν υπάρχει γιορτή που αυτά και εσύ δεν στέλνετε ευχές… αλλά έχει φτάσει η ώρα. Η κληρονομιά περιμένει. Σου είπα πριν χρόνια ότι θα εκπλήρωνα την υπόσχεσή μου στον Pablo [το ψευδώνυμο του εκλιπόντος Paul Walker]. Υποσχέθηκα ότι θα κάναμε το καλύτερο φινάλε του ‘Fast’ με το 10! Το λέω με αγάπη… πρέπει να έρθεις, μην αφήσεις το franchise κενό, έχεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο να παίξεις. Τον Hobbs δεν μπορεί να τον παίξει κανένας άλλος. Ελπίζω να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να εκπληρώσεις τη μοίρα σου», έγραψε ο Βιν Ντίζελ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vin Diesel (@vindiesel)

Ο Ντουέιν Τζόνσον συμμετείχε πρώτη φορά στην πέμπτη ταινία «Fast & Furious», το 2011, ως ο Luke Hobbs, κάτι που έφερε πολλά έσοδα σε όλο το franchise. Επανέλαβε τον ρόλο του στις ταινίες «Fast & Furious 6» (2013), «Furious 7» (2015), και «The Fate of the Furious» (2017), καθώς και για το spin-off «Hobbs & Shaw» (2019).

Η όλη σειρά των ταινιών, αναμένεται να ολοκληρωθεί με την 11η ταινία «Fast & Furious» και οι δύο ηθοποιοί ήθελαν να δώσουν τέλος στις φήμες περί διαμάχης το 2019, όταν δήλωσαν πως είναι φίλοι. Ωστόσο οι φήμες συνέχισαν να υπάρχουν, όταν ο ίδιος ο Ντουέιν Τζόνσον, είπε ότι δεν θα συμμετάσχει ξανά σε καμιά ταινία «Fast & Furious».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις