Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Γ. Λάτσιος για το Voice: “Αυτονόητο να ξαναβγεί και δεύτερο. Με τους ίδιους συντελεστές””

Γ. Λάτσιος για το Voice: “Αυτονόητο να ξαναβγεί και δεύτερο. Με τους ίδιους συντελεστές””

Όλα όσα μας αποκάλυψε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ANT1 για το talent show αλλά και την συνέχειά του!

Από την “ανάκριση” του πρώτου press junket που έγινε για το The voice δεν γλίτωσε ούτε ο Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του ΑΝΤ1. Ο Γιάννης Λάτσιος ήταν φειδωλός ως προς τα σχέδια του σταθμού και προτίμησε, όπως κάνει συνήθως, να μην ανοίξει όλα τα χαρτιά του. Ωστόσο, καταφέραμε να του αποσπάσουμε το ότι σκέφτονται να επαναλάβουν το εγχείρημα μετά την μεγάλη επιτυχία και αποδοχή που γνώρισε.

“Εντάξει. Προφανώς είναι αυτονόητο. Δεν θα μπω σε τέτοια κουβέντα. Ποτέ δεν ανακοινώνουμε πράγματα τόσο νωρίς. Αυτονόητο είναι ένα τόσο επιτυχημένο πρόγραμμα να ξαναβγεί και δεύτερο”, μας αποκάλυψε. Φυσικά, θα προσπαθήσει να έχει την ίδια ομάδα: “Πιστεύω απόλυτα ότι αυτό θα επιδιώξουμε. Αλλά δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα μέχρι στιγμής.”

Πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν για τον Αντένα να διεκπεραιώσει ένα τέτοιο project;

Στην Ελλάδα και δεν μιλάω μόνο για τον Αντένα, έχουμε πάρα πολύ ταλέντο. Κι αυτό δεν το λέω εγώ, το λένε άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε από το εξωτερικό, είτε το BBC με το Dancing, είτε μεγάλες εταιρείες από την Ολλανδία, όπως η Endemol από την εποχή του Big Brother του Fame Story. Η Freemantle με X-Factor. Σας λέω μεγάλες εταιρείες που κάνουνε παραγωγή. Όλοι που έρχονται εδώ πέρα, γίνονται συμβάσεις και υπάρχει μια τεχνογνωσία που μεταφέρεται, μένουν έκπληκτοι ίσως από τους ρυθμούς που δουλεύουμε αλλά και από το αποτέλεσμα. Και σ’ αυτά νιώθω πολύ περήφανος. Έχουμε ταλέντο. Οικονομικά δύσκολα τα αντιμετωπίζουμε αν δείτε τα μεγέθη παραγωγής και δεν είναι μόνο το επίπεδο της ζωής. Στην Αγγλία, δεν θα πάω στην Αμερική που δεν πλησιάζεται, είναι πολλαπλάσια.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε