Lifestyle

H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με αποκαλυπτικό ντεκολτέ στη Μύκονο

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε για διακοπές στην Μύκονο, και σε κάθε της εμφάνιση στα Ματογιάννια προκάλεσε ταραχή στον ανδρικό πληθυσμό.

Πρόσφατα, η ξανθιά influencer και επιχειρηματίας, εμφανίστηκε στα κοσμικά σοκάκια με ένα φούξια φόρεμα με ντεκολτέ που λίγο έλειψε να κόψει την ανάσα όσων βρέθηκαν στο διάβα της.

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, έχοντας στο πλευρό της τον φίλο της, Πάνο Μυλωνά, έκανε βραδινή έξοδο με στρας see through φόρεμα που άφηνε σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της!

Μετά τον χωρισμό της με τον survivor Στάθη Σχίζα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανανεώθηκε και είναι πιο λαμπερή και εντυπωσιακή από ποτέ.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το Mykonos Live Tv.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες από τις διακοιπές της στο προφίλ της στο Instagram.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Ο Ορλάντο Μπλουμ θέλει πλήρη επανένωση του καστ στη νέα ταινία «Οι Πειρατές της Καραϊβικής»
Τα σχόλιά του Ορλάντο Μπλουμ ακολούθησαν την πρόσφατη δήλωση του παραγωγού της κινηματογραφικής σειράς, Τζέρι Μπρουκχάιμερ, ότι είναι ανοιχτός στην επιστροφή του Τζόνι Ντεπ στο reboot που σχεδιάζεται
Ορλάντο Μπλουμ
Τέξας: Σε συναυλία συγκεντρώθηκαν πάνω από 8,5 εκ. δολάρια για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες
Η τρίωρη συναυλία στη μνήμη των 137 ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στις πλημμύρες και προς τιμήν των διασωστών που έσπευσαν να βοηθήσουν ξεκίνησε με τη Λάμπερτ και τον ΜακΚόλουμ
Μιράντα Λάμπερτ