Lifestyle

H Σαρλίζ Θερόν δηλώνει ότι δεν μπορεί να συμπεριφέρεται «σαν στερεότυπη σταρ του κινηματογράφου»

Η στάση της Σαρλίζ Θερόν απέναντι στη ζωή έχει διαμορφωθεί από τα δραματικά γεγονότα που έχει ζήσει. Η ηθοποιός συνειδητοποίησε από νωρίς ότι «δεν μπορείς να τα έχεις όλα» αφού βίωσε την τραγωδία στα νεανικά της χρόνια.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν -της οποίας η μητέρα πυροβόλησε τον πατέρα της όταν ήταν ακόμα παιδί- εξήγησε: «Ένα πράγμα που μου έφερε η πρώιμη τραγωδία είναι η συνειδητοποίηση ότι δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Απλώς δεν τα έχεις. Και είναι εύκολο να πεις: “Ω, είναι μια ταινία”, αλλά μετά είναι άλλη ταινία και άλλη. Και δεν θέλω να ακούγομαι σαν να κουβαλάω κάποιο μήνυμα, αλλά σκέφτομαι τις γυναίκες. Ανησυχούμε ότι αν δεν δουλέψουμε σκληρότερα και δεν συνεχίσουμε να πιέζουμε, δεν θα φτάσουμε ποτέ στο τέρμα. Και είναι εξαντλητικό. Ποτέ δεν αισθάνομαι ότι “Ω, μπορώ απλώς να το απολαύσω αυτό”».

Παρά την επιτυχία της, η σταρ του Χόλιγουντ επιμένει ότι δεν συμπεριφέρεται σαν στερεότυπη σταρ του κινηματογράφου. Η καταξιωμένη ηθοποιός δεν νιώθει την ανάγκη να συμπεριφερθεί «αινιγματικά».

Δίνοντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο «The Hollywood Reporter» είπα ακόμα: «Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος με τον οποίο είχα δουλέψει θα έλεγε: “Ω, δεν την ξέρω”» και πρόσθεσε: «Είμαι τόσο ξεκάθαρη όταν συναντώ κάποιον, ακόμα κι αν είναι το πλατό σε μια τηλεοπτική εκπομπή, και δεν χρειάζεται να είμαι αινιγματική… Δεν θέλω να χάσω όλο αυτόν τον χρόνο μαζί σου νομίζοντας ότι είμαι μία αινιγματική κινηματογραφική σταρ. Ας γκρεμίσουμε όλους τους τοίχους για να μπορέσουμε να γνωριστούμε».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Πέθανε ο Μπόμπι Σέρμαν – Υπήρξε τραγουδιστής και ηθοποιός, είδωλο των εφήβων για δύο δεκαετίες
Ο Σέρμαν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε έφηβες για τις επιτυχίες του και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και το πρόσωπό του κυριαρχούσε σε αφίσες περιοδικών όπως το Tiger Beat και το 16
Μπόμπι Σέρμαν
Ο Απόστολος Λύτρας έκανε αγωγή στην Σοφία Πολυζωγοπούλου – «Ζητάω τα ποσοστά μου στα ακίνητα» λέει ο ποινικολόγος
«Είναι μια αγωγή αποκτημάτων διότι κατά την διάρκεια του γάμου μας είχα αποκτήσει κάποια ακίνητα στο όνομά της και αρνήθηκε να μου τα επιστρέψει» ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας
Απόστολος Λύτρας και Σοφία Πολυζωγοπούλου
1