Lifestyle

Last Night in Soho: Η Άνια Τέιλορ Τζόι εντυπωσιάζει με τις φωνητικές της ικανότητες

Στη νέα της ταινία «Last Night in Soho», η Άνια Τέιλορ Τζόι υποδύεται μια επίδοξη τραγουδίστρια της εποχής των 60s, την Πετούλα Καρκ, η οποία όμως έχει ένα πρόωρο τέλος.

Η ηθοποιός, πρωταγωνίστρια της σειράς «Queen’s Gambit» ερμηνεύει στην ταινία την επιτυχία της Πετούλα Καρκ του 1965, «Downtown», με τη συνοδεία μιας ορχήστρας εγχόρδων. Η φωνή της είναι εντυπωσιακή, μεταξένια και φανερώνεται η αργεντίνικη προφορά της.

Στο στιγμιότυπο από την ταινία, που κοινοποίησε η Άνια Τέιλορ Τζόι στον λογαριασμό της στο Instagram, η ερμηνεία της είναι φανταστική ενώ το βίντεο μετράει περίπου 2,5 εκατομμύρια προβολές.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

«Δεν σου ζητούν κάθε μέρα να ηχογραφήσεις πολλές εκδοχές ενός εμβληματικού τραγουδιού. Οι ήχοι της δεκαετίας του ’60 ήταν αυτό που με έκαναν για πρώτη φορά να ερωτευτώ τη μουσική, γι’ αυτό χάρηκα πάρα πολύ όταν ο Έντγκαρ μου ζήτησε να προσπαθήσω» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στην ταινία «Last Night in Soho» συμπρωταγωνιστούν επίσης οι Τόμασιν ΜακΚένζι και Ματ Σμιθ και η σκηνοθεσία είναι του Έντγκαρ Ράιτ. Η πρεμιέρα στους κινηματογράφους θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σάλος με αγοραπωλησία προσωπικών αντικειμένων της Βέφας Αλεξιάδου σε παζάρι στον Ελαιώνα - «Τα αγόρασα γιατί είχαν χαμηλή τιμή»
Ο άνθρωπος που πουλούσε τα αντικείμενα της 91χρονης ζητούσε 150 ευρώ και αποκάλυψε ότι τα αγόρασε σε πολύ χαμηλή τιμή σε παζάρι στον Ελαιώνα, στη συνέχεια ωστόσο, απέσυρε την αγγελία
Βέφα Αλεξιάδου
5
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ο Αμερικανός ράπερ και παραγωγός αντιμετώπιζε 5 κατηγορίες και κρίθηκε ένοχος για «μεταφορά για σκοπούς πορνείας» σε δύο περιπτώσεις - Αναλυτικά η ετυμηγορία - Η εισαγγελέας θα ζητήσει την ανώτατη ποινή των 20 ετών
Sean «Diddy» Combs: Αθώος για sex trafficking και εγκληματική οργάνωση – Γλίτωσε τα ισόβια
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
6