Κυριακή, 5 Μαΐ
19oC Αθήνα

My Big Fat Greek Wedding 3: Πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου – Χωρίς Αλέξη Γεωργούλη η αφίσα

My Big Fat Greek Wedding 3: Πρεμιέρα στις 8 Σεπτεμβρίου – Χωρίς Αλέξη Γεωργούλη η αφίσα

Η οικογένεια Πορτοκάλος «επιστρέφει» και αυτή τη φορά έρχεται στην Ελλάδα! Η ταινία Γάμος αλά ελληνικά 3 (My Big Fat Greek Wedding 3) κάνει πρεμιέρα στα σινεμά στις 8 Σεπτεμβρίου. 

Με φόντο το γαλάζιο της Κέρκυρας και σε πρώτο πλάνο τη Νία Βαρντάλος και τον Τζον Κόρμπετ και όλη την οικογένεια «παρούσα», η αφίσα για το My Big Fat Greek Wedding 3 «ανέβηκε» σήμερα στους λογαριασμούς Instagram της Rita Wilson, της Nia Vardalos και τον επίσημο λογαριασμό της ταινίας.

Από την αφίσα (όπως και από το πρώτο τρέιλερ) απουσιάζει ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος ήταν στο καστ της ταινίας, αρχικά τουλάχιστον.

«Όπα! Η αγαπημένη σας ελληνική οικογένεια κατευθύνεται προς τα πάτρια εδάφη. Η Νία Βαρντάλος (έγραψε και σκηνοθέτησε αυτή τη φορά) και ολόκληρο το καστ επιστρέφει για το My Big Fat Greek Wedding 3 μόνο στους κινηματογράφους στις 8 Σεπτεμβρίου!», έγραψε στη λεζάντα η ελληνικής καταγωγής διάσημη παραγωγός.

Η αφίσα που κυκλοφόρησε από την Focus Features με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Κέρκυρας, εκεί που έγιναν τα περισσότερα γυρίσματα δείχνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι και οκτώ από τα αγαπημένα πρόσωπα της «οικογένειας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rita Wilson (@ritawilson)

 

Η οικογένεια Πορτοκάλος ταξιδεύει στην Ελλάδα για ένα συγκινητικό και ξεκαρδιστικό ταξίδι γεμάτο αγάπη και ανατροπές.

Πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Έλενα Καμπούρη, Μαρία Βακράτση, Αντρέα Μάρτιν (Andrea Martin), Τζόι Φατόνε (Joey Fatone) ενώ προστέθηκαν νέα πρόσωπα, όπως ο Ηλίας Κακαβάς και η Μελίνα Κοτσέλου.

Η πρώτη ταινία «Γάμος αλά Ελληνικά» με προϋπολογισμό μόλις $5 εκατ. που κυκλοφόρησε το 2002. σημείωσε εισπράξεις ρεκόρ και χάρισε στη Νία Βαρντάλος μια υποψηφιότητα για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις