Lifestyle

O Άκης Πετρετζίκης για δεύτερη ημέρα χωρίς ρεύμα – Το μήνυμα στο Instagram

Ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στο Instagram ένα δημόσιο μήνυμα. Για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα!

Ο γνωστός σεφ, Άκης Πετρετζίκης, μένει στην Αγία Παρασκευή και λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας “Μήδεια”, έμεινε για δεύτερη μέρα χωρίς ρεύμα.

Πολλές είναι οι περιοχές των βορείων προαστίων που παραμένουν για δεύτερη ημέρα χωρίς ρεύμα, καθώς οι αντίξοες καιρικές συνθήκες δεν βοηθούν την κατάσταση.

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άκης Πετρετζίκης έστειλε το δικό του μήνυμα για τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

“Ακόμα μία μέρα χωρίς ρεύμα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι από εδώ και πέρα ξέρουμε τι περνάνε οι άνθρωποι όταν τους κόβουν το ρεύμα μέσα στον χειμώνα. Κουράγιο στα συνεργεία που παλεύουν όλο το βράδυ για εμάς”, έγραψε ο Άκης Πετρετζίκης στην ανάρτησή του.

Δείτε τη φωτογραφία:

akis

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Ναταλί Κάκκαβα στα επείγοντα: «Όλοι οι γιατροί έπεσαν στην κυριολεξία επάνω μου, τους ευχαριστώ»
Η ίδια έκανε και μία παράκληση στον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας: «Στελεχώστε με περισσότερο προσωπικό το Κέντρο Υγείας Καλυβίων και ενισχύστε αυτούς τους ηρωικούς ανθρώπους, που δίνουν καθημερινά τη μάχη τους»
Κάκκαβα
Η νέα σειρά «All's Fair» στην οποία πρωταγωνιστεί η Κιμ Καρντάσιαν χαρακτηρίστηκε ως «η χειρότερη όλων των εποχών»
Οι κριτικές που έχει αποσπάσει είναι τόσο άσχημες σε σημείο που έχει φτάσει να έχει ποσοστό 0% στο Rotten Tomatoes, το γνωστό σάιτ που συγκεντρώνει αξιολογήσεις κριτικών
Η Κιμ Καρντάσιαν