Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Phil Collins: Σάλος με την πρώην σύζυγό του – Απείλησε ότι θα ευνουχίσει τον σύντροφό της

Phil Collins: Σάλος με την πρώην σύζυγό του – Απείλησε ότι θα ευνουχίσει τον σύντροφό της
Φωτογραφία Αρχείου / ΑΠΕ - ΜΠΕ

Εκρηκτικό φαίνεται πως είναι το διαζύγιο της πρώην συζύγου του Phil Collins, Orianne Cevey, με τον Tom Bates, τον 32χρονο συνοδό ενηλίκων, ο οποίος διαφημιζόταν ως «σέξι διανοούμενος» με πτυχία στη φιλοσοφία και τις πολιτικές επιστήμες.

Η 48χρονη Orianne Cevey «επέμενε» να βγει ραντεβού μαζί με τον… πλέον πρώην σύζυγό της, όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά η DailyMail, ενώ του είχε ζητήσει να μετακομίσει μαζί της στην αξίας 40 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη του Phil Collins, στην περιοχή Miami Beach, αφού είχαν παντρευτεί κρυφά εκεί, όταν έλειπε ο θρυλικός μουσικός. Όμως, τώρα, έφτασαν στο διαζύγιο.

Η σχέση τους χαρακτηρίζεται… φλογερή, με τα δικαστικά έγγραφα να αναφέρουν ότι η Orianne του είχε ασκήσει σωματική βία «σε πολλές περιπτώσεις» – και μια φορά απειλούσε ότι θα του κόψει τα «ιδιωτικά του μέρη».

Η «θηριώδης ιδιοσυγκρασία» της σχεδιάστριας κοσμημάτων ανάγκαζε τον Bates να «ουρλιάζει στην υπηρέτρια να τον βοηθήσει να βγει από το σπίτι για να αποφύγει την επίθεση της συζύγου του», προστίθεται στα έγγραφα.

Πολλά δημοσιεύματα ισχυρίζονται ότι, πριν χαλάσει η σχέση τους, η Orianne υποσχέθηκε στον 32χρονο σύζυγό της να του παραχωρήσει το 50% του μεριδίου της, από τα λεφτά που θα πωλείτο η εντυπωσιακή έπαυλη του Phil Collins, η οποία έχει θέα στον ωκεανό και κάποτε ανήκε στη Jennifer Lopez.

Η έναρξη μιας θυελλώδους σχέσης

Σύμφωνα με τη DailyMail, ο 32χρονος Tom Bates ήταν στην ιστοσελίδα Cowbows 4 Angels ως συνοδός γυναικών, καθώς ήθελε να εδραιωθεί στη μουσική σκηνή, χρησιμοποιώντας το όνομα Ryan ενώ βρισκόταν στο Λος Άντζελες, καθώς είχε μετακομίσει εκεί από τη Φλόριντα.

Αλλά τελικά επέστρεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα του όταν τα πράγματα δεν πήγαν βάσει του πλάνου που είχε φτιάξει ο ίδιος. Φαίνεται ότι το εν λόγω ζευγάρι είχε την πρώτη του συνάντηση σε ένα αποκλειστικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων στη Miami Beach, αφού τον είχε επιλέξει η ίδια από την ιστοσελίδα.

Όμως, η ίδια τα είχε ξαναβρεί με τον Phil Collins και ήταν πάλι μαζί ως ζευγάρι. Όμως, τον απάτησε με τον Bates, με τον θρυλικό μουσικό να μαθαίνει ότι οι δυο τους μένουν στην έπαυλή του ενώ βρισκόταν στο εξωτερικό. Τελικά, μετά από μια δικαστική διαμάχη, κατάφερε να τους διώξει και να την πουλήσει για 40 εκατομμύρια. Ωστόσο, η Orianne ακόμα παλεύει να λάβει το μερίδιό της από αυτά τα χρήματα.

«Ήθελε να μοιάζει με τον Τζέιμς Μποντ»

Για να καταφέρει να κάνει σχέση με τον 32χρονο, η 48χρονη τον είχε δελεάσει με ακριβά ρούχα και κοσμήματα από όλα τα καταστήματα των γνωστών designers στο Μαϊάμι, ενώ παράλληλα του νοίκιασε και μια Aston Martin, με μηναία δόση 6.500 δολαρίων, και πινακίδες του Τζέιμς Μποντ, επειδή ήθελε «να μοιάζει με τον πράκτορα 007».

Μάλιστα, η ίδια τον πίεζε να «αντεπεξέλθει» στις περιστάσεις της ζωής της, επειδή η ίδια είχε μια «υπερπολυτελή ζωή» και έπρεπε να την ακολουθεί και ο 32χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, «δεν είχε ούτε κατά διάνοια την ίδια περιουσία».

«Πριν και κατά τη διάρκεια του γάμου, η σύζυγος απαίτησε από τον σύζυγο να φορέσει ακριβά ρούχα για να ενισχύσει τη διεθνή της “εικόνα” και χάρισε στον σύζυγο επώνυμα προϊόντα, όπως ένα σμόκιν Tom Ford αξίας 7.000 δολαρίων και ένα ρολόι Rolex Daytona αξίας 23.000 δολαρίων, που δόθηκαν πριν από τον γάμο τους. Η σύζυγος είπε στον σύζυγο ότι τα δώρα, αξίας 75.000 δολαρίων, ήταν δικά του και μπορούσε να τα κρατήσει», αναφέρεται στα έγγραφα.

Ο Bates ισχυρίζεται ότι δέχθηκε την φερόμενη απειλή να του κόψει η Orianne τα γεννητικά του όργανα αφού επέστρεψε στο σπίτι τους στο Fort Lauderdale, την ημέρα των Ευχαριστιών πέρυσι. Έφτασε εκεί και διαπίστωσε ότι η Orianne είχε «αφαιρέσει κρυφά» τα ρούχα αλλά και άλλα υπάρχοντά του και τα ζήτησε πίσω.

Το… σήριαλ του γάμου τους συνεχίζεται, με τον Tom Bates να ισχυρίζεται ότι όλα όσα έχει, του ανήκουν, ενώ η μεριά της Orianne τα ζητάει πίσω, καθώς, όπως αποκαλύπτεται και στα δικαστικά έγγραφα, «δεν έχει την ίδια ροή χρημάτων που είχε και πουλάει μεγάλο μέρος της περιουσίας της, για να μπορέσει να ξεπληρώσει τις οφειλές της».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις