Lifestyle

Shaya: «Ετοιμάζαμε reunion με τις Hi 5 μετά από 20 χρόνια και μας τα χάλασε ο covid»

«Μπορεί ο μπαμπάς μου να είναι μισός από Δανία και η μαμά από Βόρεια Αμερική αλλά εμένα μου ταιριάζει η Ελλάδα και δεν φεύγω», είπε η Shaya μεταξύ άλλων.

Η Shaya βρέθηκα καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για την αγάπη της στην Ελλάδα, την καριέρα της και τις εμφανίσεις της αλλά και για το reunion που σχεδίαζε να κάνει με το παλιό της γκρουπ, τις Hi 5. «Ποτέ δεν λέμε ποτέ αλλά λόγω κορωνοϊού δεν πέτυχε τότε».

Μεταξύ άλλων η γνωστή καλλιτέχνης είπε: «Δεν θέλω να φύγω από την Ελλάδα. Έχω ζήσει έξω αλλά δεν άντεχα με υψηλότερη θερμοκρασία τους 18 βαθμούς. Πήρα το παιδί και γύρισα και πήγαμε Μύκονο, ζωάρα. Τώρα ο μικρός με ρωτάει “πότε πάμε Μύκονο” αλλά φέτος θα πάμε πρώτη φορά κρουαζιέρα».

«Θέλω να ανοίξω κι άλλους δρόμους μουσικά και δισκογραφικά. Έχω ανοίξει τη δική μου δισκογραφική εταιρεία πλέον, θέλω να ασχοληθώ και με την house μουσική, την οποία την λατρεύω. Και στην πορεία θέλω να βοηθήσω και νέα παιδιά, ανερχόμενους καλλιτέχνες».

Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά τις Hi 5 η Σάγια ανέφερε: «Περνούσαμε όμορφα αλλά όλες επειδή δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα με μία λογίστρια, ήμασταν όλα τα μέλη χρεωμένα. Πήγα να δουλέψω σε επαρχίες κρυφά επειδή ήθελα να καταλήξω και στο τι ήθελα να κάνω. Δεν ήξερα τι μου άρεσε να τραγουδάω, και φυσικά δεν ήθελα να χρωστάω. Τα ξεπέρασα βέβαια και έμαθα από τα λάθη μου», αποκάλυψε.

Η τραγουδίστρια κυκλοφόρησε νέο ελληνόφωνο τραγούδι έπειτα από 9 χρόνια με τίτλο «Τι είχα, τι έχασα». Το κομμάτι είναι ποπ με ethnic μελωδίες, σύμφωνα με την ίδια: «Είναι groovάτο, ήθελα χρόνια να βγάλω τέτοιο τραγούδι».

Αναφορικά με την Eurovision η Shaya είπε: «Θέλω πολύ να πάω, νομίζω ήρθε η ώρα. Πολύς κόσμος με ρωτάει γιατί δεν έχω πάει. Του χρόνου θα καταθέσω τραγούδι στην ΕΡΤ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Το νέο μήνυμα της Αγγελικής Ηλιάδη μετά την αποκάλυψη περί κακοποίησης - «Μιλάμε χωρίς ντροπή, χωρίς ενοχές»
Μετά την κυκλοφορία του trailer με την εξομολόγησή της και την πλημμύρα υποστήριξης από τους fans, η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει ένα νέο μήνυμα ενότητας και δύναμης
Αγγελική Ηλιάδη
Γιολάντα Καλογεροπούλου για Σταύρο Σβήγκο: «Η κόρη μου όταν τον γνώρισε δεν του έδωσε σημασία»
«Όταν ο Σταύρος γνώρισε την Ηλέκτρα και μετά από λίγο καιρό πήγα κατευθείαν σε κάποιον να ρωτήσω, γιατί είναι κάτι που δεν το ξέρεις» αποκαλύπτει η Γιολάντα Καλογεροπούλου
Σταύρος Σβήγκος και Γιολάντα Καλογεροπούλου