Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Συνέλαβαν γνωστό πανελίστα για φόνο!

Συνέλαβαν γνωστό πανελίστα για φόνο!

Στο αεροδρόμιο με την υποψία του φόνου συνέλαβαν γνωστό πανελίστα οι αρχές.

Ο πρώην πανελίστας του “Former Eggheads” CJ de Mooi, που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Heathrow για τον πιθανό φόνο τοξικομανή που ομολόγησε στην αυτοβιογραφία του, εμφανίστηκε στο δικαστήριο.

Ο 46χρονος πανελίστας του σόου κουίζ του BBC παρουσιάστηκε στο δικαστήριο με το πραγματικό του όνομα Joseph Connagh και μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπος ακόμα και με έκδοσή του στις Κάτω Χώρες για τον ισχυρισμό φόνου, ανθρωποκτονίας και επίθεσης πριν από 20 χρόνια.

Στην αυτοβιογραφία του έγραφε πως γρονθοκόπησε έναν άστεγο άντρα που τον πλησίασε με μαχαίρι και στη συνέχεια τον έριξε σε ένα κανάλι του Άμστερνταμ το 1988. “Με βρήκε σε λάθος μέρα και απλά αντέδρασα. Φοβάμαι πως τον σκότωσα. Δεν έχω ιδέα τι του συνέβη”, γράφει χαρακτηριστικά.

Στο βιβλίο του περιγράφει ακόμα πως έγινε πόρνη στο Λονδίνο και στο Άμστερνταμ όταν έμεινε άστεγος και αδέκαρος στην εφηβεία του. Ο 46χρονος συνελήφθη όταν προσγειώθηκε στο Heathrow μετά από επαγγελματικό ταξίδι στη Νότια Αφρική.

Ο De Mooi, που ζει με τον σύζυγό του στο Caldicot, στην Ουαλία, αντιτίθεται στην έκδοσή του και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση για να εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 28 Νοεμβρίου. “Ο κατηγορούμενος εμφανίζεται ενώπιόν σας σήμερα μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που εξέδωσε η εισαγγελία του Άμστερνταμ”, σημείωσε ο εισαγγελέας Brian Gibbins.

Πηγή: Dailymail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε