Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Το μυστικό σχέδιο της Τζολί να καταστρέψει τον Μπραντ Πιτ

Το μυστικό σχέδιο της Τζολί να καταστρέψει τον Μπραντ Πιτ

Η απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Μπραντ Πιτ στις 19 Σεπτεμβρίου δεν ήταν μια απόφαση που πήρε εν θερμώ. Φαίνεται να την είχε σχεδιάσει προσεκτικά επί μήνες και φρόντισε να μη δώσει στον σύντροφό της ούτε το χρονικό περιθώριο να αντιδράσει.

Τα… σχέδια της Τζολί να καταστρέψει τον Πιτ και να του πάρει την πλήρη επιμέλεια των έξι παιδιών της αποκαλύπτει το US Weekly, επικαλούμενο μάλιστα πηγές από το περιβάλλον της ίδιας της Angelina Jolie. Τις πρώτες ώρες μετά την κατάθεση της αίτησης διαζυγίου ξεκίνησε από ανθρώπους της Τζολί μια «εκστρατεία λάσπης» κατά του Πιτ: είναι κακός πατέρας, πίνει, κάνει χρήση ουσιών και δεν συγκρατεί τα νεύρα του. Ακολούθησαν οι αποκαλύψεις για το περιστατικό με τον Μάντοξ στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της οικογένειας από τη Γαλλία, όπου ο 52χρονος ηθοποιός φέρεται να τσακώθηκε με τον 15χρονο γιο του ζευγαριού και να έφτασε, όταν μεθυσμένος, στο σημείο να τον χτυπήσει.

Το US Weekly αναφέρει πως όλα αυτά ήταν μέρος ενός σχεδίου που είχε καταστρώσει με κάθε λεπτομέρεια η ίδια η Τζολί. Είχε από καιρό αποφασίσει να εγκαταλείψει τον Πιτ και να του πάρει την επιμέλεια των παιδιών. Η Τζολί δήλωνε δυστυχισμένη μετά από χρόνια τσακωμών και μυστικά είχε ξεκινήσει την «επιχείρηση»… διαζύγιο. Το περιστατικό στο αεροπλάνο της έδωσε την ευκαιρία να πάρει «το πάνω χέρι» και να καταφέρει να έχει εκείνη τα παιδιά και μάλιστα μακριά από τις ΗΠΑ.

«Η Άντζι λέει πως θα τον καταστρέψει. Αν κάτι χαλάσει, το πετάει απλά» λέει φίλος της Τζολί. Το καλοκαίρι, καιρό δηλαδή πριν καταθέσει την αίτηση διαζυγίου, η Τζολί είχε φροντίσει να νοικιάσει έπαυλη πέντε δωματίων στο Μαλιμπού. Εκεί θα μπορούσε να μείνει μακριά από τα φώτα της διασημότητας και να κόψει κάθε επαφή με τον Πιτ. Και στις 19 Σεπτεμβρίου ήρθε η αίτηση διαζυγίου. Την οποία κατέθεσε ένα λεπτό πριν κλείσει το δικαστήριο και έτσι δεν έδωσε στον 52χρονο σταρ το περιθώριο ούτε καν να αντιδράσει.

«Η Αντζελίνα κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου ένα λεπτό πριν κλείσουν τα δικαστήρια. Δεν είχε (ο Πιτ) ούτε δικηγόρο ούτε τίποτα» δήλωσε φίλος του ηθοποιού. «Κλαίει συνεχώς» προσθέτει.

Δυο ξένοι στο ίδιο σπίτι για μήνες

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, μια φράση που αποδεικνύεται πως ταιριάζει απόλυτα στο γάμο της Αντζελίνα Τζολι και του Μπραντ Πιτ. Σχεδόν δυο εβδομάδες μετά το διαζύγιο που ταρακούνησε το Χόλιγουντ, οι αποκαλύψεις για τη σχέση των δυο λαμπερών σταρ, συνεχίζονται.

Μήνες πριν από το διαζύγιο, Jolie και Pit έμεναν μεν στο ίδιο σπίτι, μια έπαυλη χιλιάδων τετραγωνικών, αλλά ο καθένας σε δική του ξεχωριστή πτέρυγα! Οι ρωγμές στη σχέση τους είχαν φανεί πολύ καιρό πριν η διάσημη σταρ αποφασίσει να καταθέσει αίτηση διαζυγίου, μετά από 12 χρόνια σχέσης και δυο χρόνια γάμου.

«Βασικά η Αντζελίνα είχε τη δική της πτέρυγα και ο Μπραντ τη δική του. Ζούσαν ξεχωριστές ζωές» είπε πηγή από το περιβάλλον του Πιτ στο US Weekly. Ο εκπρόσωπος του Πιτ, από τον οποίο η Daily Mail δεν θέλησε να σχολιάσει, ενώ εκείνος της Τζολί δεν απάντησε ποτέ.

Η ίδια πηγή υποστηρίζει πως το ζευγάρι μάλωνε όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό πριν από το διαζύγιο. «Οι τσακωμοί τους άρχισαν να γίνονται πιο συχνοί» λέει. Ο Μπραντ Πιτ, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήθελε να είναι μόνος και στράφηκε σε φίλους του, στους οποίους αποκάλυψε τι συνέβαινε στην προσωπική του ζωή.

«Είπε πως είχε κουραστεί και μπουχτίσει με τα προβλήματα στο σπίτι. Πως είχαν και παλιότερα προβλήματα αλλά πως αυτή ήταν η χειρότερη κρίση που περνούσαν» είπε ο ίδιος άνθρωπος. Μόνο που οι αποκαλύψεις του Πιτ φαίνεται να εξόργισαν τη Τζολί. Άτομο από το δικό της περιβάλλον δήλωσε: «Δεν μπορεί να ασχοληθεί με κανέναν που μιλά για τα προσωπικά τους».

Η έπαυλη του ζευγαριού στο Χόλιγουντ Χιλς, το οποίο θα είναι ανάμεσα στα πολλά ακίνητα της περιουσίας τους (ύψους 400 εκατομμυρίων δολαρίων) που θα πρέπει να χωρίσουν με βάση και το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει. Έχει πέντε ξεχωριστά σπίτια, πάρκο για skate, τρεις πισίνες και μια μυστική σπηλιά.

Μετά την αίτηση διαζυγίου, την οποία λέγεται πως προκάλεσε ένα επεισόδιο που είχε ο Μπραντ Πιτ με τον γιο τους Μάντοξ μέσα στο αεροπλάνο ενώ η οικογένεια επέστρεφε στις ΗΠΑ από τη Γαλλία στις 14 Σεπτεμβρίου, η Τζολί μαζί με τα έξι παιδιά τους μένει σε μια έπαυλη στο Μαλιμπού, την οποία νοικιάζει έναντι 95.000 δολαρίων το μήνα.

Πηγές: US Weekly, Daily Mail

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε