Lifestyle

Το τροπάριο της…Τζούλιας!

Η Τζούλια πήγε στην εκκλησία να προσευχηθεί. Τι να ζήτησε άραγε στην προσευχή της;

Μέσα στο κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας αποφάσισε κι η Τζούλια να δείξει την πίστη της και πήγε στην εκκλησία να ακούσει το “τροπάριο της Κασσιανής”. 

Η Τζούλια εμφανίστηκε με τον πάντα πιστό της μάνατζερ και έδειξε την προσήλωσή της στα θεία. Μάλιστα, για να μην τραβήξει τα βλέμματα διάλεξε να φορέσει μία μαύρη περούκα. Άναψε ένα κερί και αποχώρησε με την συνοδεία πάντα της κάμερας.
 
Η σταρ Τζούλια μετά την θεία λειτουργία δήλωσε σε δημοσιογράφο του Star: “Αμάρτησα κι ήρθα να προσκυνήσω, όπως όλος ο κόσμος αυτές τις μέρες, έτσι κι εγώ.” Φαίνεται πως ο ελεύθερος χρόνος που μένει στην Τζούλια παρέα με το Μένιο είναι άπλετος και συνεχίζουν να βρίσκουν καθημερινά τρόπους ώστε να γίνονται θέμα στα media.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Σπύρος Μαρτίκας: Η απάντηση του στις φήμες για την ξανθιά καλλονή που βρέθηκε στο πλευρό του στην Πάρο
«Η κοπέλα μένει εκεί, έχει σχέση εκεί, και ξαφνικά είδε τον εαυτό της να παίζει παντού στην τηλεόραση και τα sites και να αναφέρεται ως φημολογούμενη σύντροφός μου, προσωπικά γελάω με αυτά» πρόσθεσε
Ο Σπύρος Μαρτίκας 1