Lifestyle

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα «καλά είσαι;»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα έδωσε σήμερα (16.05.2023) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Και αποκάλυψε ότι έχει επαφή με τον Στάθη Σχίζα και δεν έχουν τσακωθεί. «Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά.

Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω» δήλωσε.

Η γνωστή influencer ρωτήθηκε και για το νέο σπίτι της, καθώς μετακόμισε από εκείνο όπου έμενε με τον Στάθη Σχίζα. «Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου.

 

Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα στην Αργεντινή για Πρωτοχρονιά – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
Στις αναρτήσεις, το ζευγάρι φαίνεται να περνά χρόνο κάνοντας βουτιές σε πισίνα, πηγαίνοντας για πεζοπορία σε ένα από τα πιο όμορφα και τουριστικά μέρη της Αργεντινής καθώς και... στο γυμναστήριο
Αθηνά Οικονομάκου -Bruno Cerella