Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα «καλά είσαι;»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για Στάθη Σχίζα: Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα «καλά είσαι;»

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα έδωσε σήμερα (16.05.2023) η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό.

«Ο κάθε άνθρωπος εκδηλώνει αλλιώς τον πόνο του. Εγώ τον εκδηλώνω με τη δουλειά, όλη μέρα δουλεύω. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν εκδηλώνω τα συναισθήματά μου, τα κρατάω πιο πολύ για τους φίλους μου και τους λίγους που με ξέρουν. Οπότε ίσως γι’ αυτό δεν το έχω εκφράσει» είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, όταν ρωτήθηκε για το χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

Και αποκάλυψε ότι έχει επαφή με τον Στάθη Σχίζα και δεν έχουν τσακωθεί. «Μία μικρή επικοινωνία υπάρχει. Δεν είμαστε τσακωμένοι. Ένα μήνυμα στέλνουμε, ένα “καλά είσαι;”, ένα “τι γίνεται εκεί στο Παγκράτι; Καλά είμαι εδώ στο Κολωνάκι”. Αυτά τα βασικά.

Εγώ γενικά δεν τσακώνομαι, πρέπει να έχει συμβεί κάτι ακραίο. Εμένα μου αρέσει να κρατάω τους ανθρώπους στη ζωή μου και όχι να τους διώχνω» δήλωσε.

Η γνωστή influencer ρωτήθηκε και για το νέο σπίτι της, καθώς μετακόμισε από εκείνο όπου έμενε με τον Στάθη Σχίζα. «Υπήρχαν μηνύματα που μου έλεγαν ότι είναι πολύ νωρίς για να δείξω το σπίτι μου.

 

Επειδή όμως κάνω συνεργασίες και διαφημιστικά και δείχνω τον χώρο μου, δε μπορούσα να λέω ψέματα ότι δεν έχω μετακομίσει. Πώς θα έκανα τις δουλειές μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις