Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα: Συγκατοικούμε, γιατί να έχουμε πρόταση γάμου;

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα: Συγκατοικούμε, γιατί να έχουμε πρόταση γάμου;

Η γνωστή influencer Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην συγκατοίκηση με τον Στάθη Σχίζα αλλά και την πιθανότητα να πάει στο Survivor

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μίλησε για την προσωπική ζωή της, αλλά και για τις σκέψεις της για να αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής.

«Πολλές φορές με ρωτούσαν για την προσωπική μου ζωή και έλεγα πως δεν ήθελα να απαντήσω. Έχω μυστικά από όλους, υπάρχουν πράγματα που τα ξέρω μόνο εγώ για εμένα», ανέφερε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«Έχω τελειώσει κοινωνιολογία, είναι δύσκολο να αποκατασταθείς επαγγελματικά. Θα ταίριαζα για την θέση της παρουσιάστριας του «My style rocks», σημείωσε.

Για την ενδεχόμενη συμμετοχή του Στάθη Σχίζα στο Survivor, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε πως, «στον Στάθη αρέσει που είμαι πολύ του προγράμματος. Τελευταία κάνω πολλές ζήλιες εγώ.

Θα είναι άδικο για τους άλλους συμπαίκτες του Στάθη, να πάω στο survivor. Αν ήταν μια πρόταση πολύ καλή, θα επηρεαζόμουν και από τον Στάθη. Το περιμένω ότι μπορεί και να πάει στο Survivor ο Στάθης».

Τέλος, για το εάν έχει υπάρξει πρόταση γάμου, δήλωσε ότι, «γιατί να έχουμε πρόταση γάμου; Συγκατοικούμε και είναι όλα πολύ καλά».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις