Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Αννίτα Ναθαναήλ: Είμαι μόνη, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας

Αννίτα Ναθαναήλ: Είμαι μόνη, εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην «Ελένη» για τις δύο της κόρες που σπουδάζουν πλέον στο Λος Άντζελες αλλά και για τους χωριστούς δρόμους που αποφάσισε να πάρει με τον Κρις Χάμπερτ.

«Η φωλιά μας έχει αδειάσει αλλά κάνω σούρτα φέρτα στο Λος Άντζελες. Τα κορίτσια μου σπουδάζουν στο Λος Άντζελες, η μικρή είναι στο πρώτο έτος και η μεγάλη στο τρίτο. Νιώθω πάρα πολύ υπερήφανη μαμά που τα κορίτσια μου επιτέλους κυνηγούν το όνειρο τους».

Για τον ρόλο της μητέρας, η Αννίτα Ναθαναήλ αναφέρει μεταξύ άλλων: «έφερα εις πέρας το δύσκολο έργο της μάνας».

Για τις σχέσεις που έχει με τις κόρες τις αλλά και τον πρώην σύζυγό της σημείωσε: «Είμαι πολύ κοντά τους, το ίδιο και ο Κρις και έχουμε την υψηλή επιστασία.

Πόσο γρηγορά πέρασαν τα χρόνια. Η σχέση με τα κορίτσια μου εξελίσσεται, περάσαμε το στάδιο της εφηβείας. Έχω κλάψει, έχω δακρύσει και είχα πάντα τον Κρις να με βοηθάει σε αυτό το κομμάτι».

Στη συνέχεια, η Αννίτα Ναθαναήλ αποκάλυψε: «Είμαι μόνη. Εγώ και ο Κρις έχουμε διαχωρίσει τις ζωές μας». Σε ερώτηση πώς περνάει στην ζωή της σε αυτή την φάση είπε: «Επιλεγώ να ζω τη ζωή μου και να κάνω πράγματα για μένα, κάνουμε διαφορετικές ζωές με τον Κρις».

Αναφορικά με την εικόνα της παραδέχεται η Αννίτα Ναθαναήλ ότι ότι τσαλακώνει την εικόνα της και την κάνει να νιώθει νέα. «Είναι πολλές οι αλλαγές πάνω μου και διαρκώς , θέλω την ηλικία μου να την κουβαλώ πάνω μου ανάλαφρα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις