Lifestyle

Απάντηση για τον τραυματισμό του γιου του Στραβελάκη στο χιονοδρομικό

Έντονη συζήτηση έχει γύρω από το ατύχημα του πεντάχρονου γιου του δημοσιογράφου.

Έντονη συζήτηση έχει γίνει γύρω από το ατύχημα του πεντάχρονου γιου του δημοσιογράφου Νίκου Στραβελάκη. Ο 5χρονος παρασύρθηκε από έλκυθρο και τραυματίστηκε, στις διακοπές της οικογένειάς στο χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου στην Αρκαδία.

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να κατηγορήσουν τον δημοσιογράφο του Mega για υπερβολική αντίδραση σχετικά με το ατύχημα του παιδιού του. Πολλά blog μάλιστα ανάρτησαν μηνύματα όχι και τόσο κολακευτικά για την συμπεριφορά προς τη μητέρα του άλλου παιδιού που ενεπλάκη στο ατύχημα. Ο δημοσιογράφος έδωσε την οργισμένη απάντησή του μέσα από μία επιστολή. (διάβασε εδώ ολόκληρη την επιστολή)

Σήμερα, ρωτήθηκε και έδωσε μία απάντηση, για την υπόθεση αυτή, ο Πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου Τρίπολης, Γιάννης Σαμπράκος.

Δες την απάντηση στο βίντεο στο TLIFE

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Grammy: Οι Cure κέρδισαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους βραβεία για το άλμπουμ «Songs Of A Lost World»
Το συγκρότημα δεν ήταν στην τελετή απονομής των Grammy για να παραλάβει τα βραβεία, καθώς τα μέλη του παρευρέθηκαν στην κηδεία του κιθαρίστα και κιμπορντίστα των Cure Πέρι Μπαμόντε
Εικόνα από συναυλία των Cure