Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Από άλλη μάνα…η Λιονάκη

Από άλλη μάνα…η Λιονάκη

Μάνα μου είναι η Παναγιά!

Καλό είναι το μοναστήρι αλλά οι δηλώσεις και οι συνεντεύξεις παίρνουν και δινουν . Στη συνέντευξη που έδωσε στο Star Channel η Ναταλία Λιονάκη αναφέρθηκε και πάλι σε όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο στη ζωή της.Εντύπωση προκάλεσαν τα λόγια της σεχετικά με τη μητέρα της:«Μάνα μου είναι η Παναγιά, η κυρία Τζένη είναι δεύτερη μάνα μου». Μάλιστα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της μητέρας της και εξήγησε ότι δεν ανησυχεί για αυτή καθώς ξέρει ότι όλα όσα γίνονται είναι “θεία θέληση”.

«Μπορεί να μην μπορεί να το δεχτεί ακόμα γι’ άλλους λόγους, αλλά μιλάμε, έχουμε επαφή. Δεν ανησυχώ, τα έχω αφήσει όλα στην Παναγία και ξέρω ότι θα γίνει το θέλημα του Θεού»Και συνέχισε: «Η Μάνα είναι η Παναγιά, αλλά ο ρόλος της μαμάς δεν χάνεται. Δεν ανησυχώ και δεν φοβάμαι, η αλήθεια δεν κρύβεται, η μαμά θα δει και θα καταλάβει».

«Είναι σαν να ανοίγει μέσα σου ένα παράθυρο και να μπαίνει το φως (…) Είναι που πετάει η ψυχή, είναι η απόλυτη επαφή με το Θεό» είπε η ηθοποιός για όσα βιώνει μετά την απόφασή της να κλειστεί σε μοναστήρι στην Κρήτη «Είναι πάρα πολύ συνειδητή η απόφασή μου αυτή».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε