Lifestyle

Ατύχημα για τον Γιώργο Σαμπάνη: Έπεσε κατά τη διάρκεια ταξιδιού με την Ιωάννα Σαρρή στην Ιταλία και χτύπησε το χέρι του

Πλάνα με το δεμένο χέρι του τραγουδιστή

Τη γυναίκα της ζωής του έχει ο Γιώργος Σαμπάνης στο πρόσωπο ενός όμορφου μοντέλου και πρώην παίκτριας του GNTM, που δεν είναι άλλη από την Ιωάννα Σαρρή. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε πρόσφατα ένα ταξίδι στην Ιταλία, αλλά ο τραγουδιστής είχε εκεί ένα ατύχημα.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Το πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα, όπου η Φαίη Φώτου, που μετέδωσε το ρεπορτάζ, αναφέρθηκε στο περιστατικό τονίζοντας ότι ο Γιώργος Σαμπάνης κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους έπεσε και χτύπησε το χέρι του.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τον γνωστό καλλιτέχνη στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» όταν εκείνη επέστρεφε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνας, καθώς αυτο το διάστημα και οι δύο εμφανίζονται σε νυχτερινά σχήματα της της συμπρωτεύουσας.

Ο Γιώργος Σαμπάνης δε θέλησε να αναφερθεί δημοσίως στο ατύχημά του, όμως η κάμερα μετέδωσε πλάνα στα οποία το χέρι του τραγουδιστή ήταν δεμένο.

Τέλος, ο Γιώργος Σαμπάνης ερωτήθηκε για τη Eurovision και την ελληνική συμμετοχή με την Klavdia και το τραγούδι «Αστερομάτα» και θέλησε να στείλει στη νεαρή καλλιτέχνιδα «on air» ευχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Δημήτρης Φιντιρίκος: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που συνελήφθη στο κέντρο όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή – Το τελευταίο τηλεφώνημα πριν βρει τον πατέρα του σε κώμα
Μεγάλωσε ουσιαστικά με τη μητέρα και τη γιαγιά του, ενώ από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να σταθεί στα πόδια του μόνος του
Ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος 7
Η ταινία «Δουνκέρκη» έγινε η πιο αγαπημένη στο Ηνώμενο Βασίλειο με θέμα τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Η ταινία «Δουνκέρκη» σκηνοθετημένη από τον Κρίστοφερ Νόλαν, με πρωταγωνιστές τον τραγουδιστή Χάρι Στάιλς και τους Κίλιαν Μέρφι και Μπάρι Κίογκαν, απεικονίζει την εκκένωση της Δουνκέρκης
Εικόνα από το τρέιλερ της ταινίας «Δουνκέρνη»