Lifestyle

Δ. Γκινοσάτης – Ε. Πολάτ: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον ελληνοτουρκικό γάμο στην Πύλο!

Ένα γάμο σαν παραμύθι έκανε ο Έλληνας web developer με την κόρη του βαθύπλουτου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ...

Όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης αντάλλαξαν το βράδυ του Σαββάτου στην Πύλο ο Δημήτρης Γκινοσάτης με την αγαπημένη του Έντα, την κόρη του βαθύπλουτου επιχειρηματία Αντάν Πολάτ. Ο γάμος τους έγινε στο Costa Navarino και το ζευγάρι έπλεε σε πελάγη ευτυχίας.

 

Στις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η εφημερίδα “Hurriyet”, η μελαχρινή καλλονή περπάτησε στο κτήμα με τις ελιές κρατώντας το χέρι του αγαπημένου της πατέρα, που με συγκίνηση την παρέδωσε στον γαμπρό. Η Έντα φορούσε ένα εντυπωσιακό λευκό strapless νυφικό και ψηλοτάκουνες λευκές γόβες. Είχε τα μαλλιά της κάτω με ένα ελαφρύ πιάσιμο και φορούσε ένα λευκό πέπλο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα