Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Δ. Νομικού: Mιλάει για τον έρωτά της με τον Χ. Χολίδη! Ζηλεύει τις θαυμάστριές του;

Για τον έρωτα που ζει με τον Χρήστο Χολίδη, τη συνεργασία της με τον “ANT1” και την απιστία μίλησε η όμορφη παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι την έχουν απορρίψει.

Για τον έρωτα που ζει με τον Χρήστο Χολίδη, τη συνεργασία της με τον “ANT1” και την απιστία μίλησε η όμορφη παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι την έχουν απορρίψει! Η Δούκισσα Νομικού αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα και στον Χρήστο Χολίδη και στο αν σκέφτονται να περάσουν τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο… “Στο ωραιότερο επίπεδο είναι η σχέση μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά στην “Real Life”.


Φαίνεται πως το ζευγάρι είναι στην καλύτερη του φάση και δεν μπορεί να το κρύψει! Αλήθεια, η Δούκισσα ζηλεύει τις θαυμάστριες; “Κατανοώ και σέβομαι τη δουλεία του, όπως και εκείνος τη δική μου”, εξήγησε.

Στην ερώτηση αν θεωρεί ότι είναι μικρή για το ενδεχόμενο ενός γάμου και την απόκτηση οικογένειας απάντησε: “Δεν θεωρώ ότι είμαι μικρή, δεν θεωρώ όμως ότι είμαι και μεγάλη. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, ακόμη, ότι έχει ζήσει την απορρίψη. “Φυσικά και με έχουν απορρίψει, τα ζητήματα ψυχής δεν έχουν να κάνουν με την ομορφιά και την εξωτερική εμφάνιση. Και έχω απορριφθεί και έχω απορρίψει, και αυτό θα συμβαίνει πάντα, είναι μέσα στη ζωή”, εξομολογήθηκε.

Διάβασε όλα όσα αποκάλυψε για την απιστία στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε