Lifestyle

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Διακοπές σε χλιδάτη βίλα στο Ρέθυμνο της Κρήτης

Το ερωτευμένο ζευγάρι παραμένει στην Κρήτη και συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης παραμένουν στην Κρήτη και συνεχίζουν τις διακοπές τους. Έχουν σαν ορμητήριο μια βίλα στο Ρέθυμνο, στην οποία κατά καιρούς φιλοξενούν και τα παιδιά τους.

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται από τα μέσα Ιουλίου στο Ρέθυμνο. Το ζευγάρι μένει σε μια πολυτελή βίλα στο Αγιο Παύλο, έναν παραλιακό οικισμό λίγο έξω από το Ρέθυμνο, με την ειδυλλιακή παραλία να είναι σχεδόν έξω από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, αυτές τις μέρες, στη βίλα μαζί τους είναι και η Μελίνα Νικολαΐδη, που ήρθε από την Αγγλία για να περάσει τον Δεκαπενταύγουστο με τη μητέρα της.

Η κόρη της τραγουδίστριας, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Φιντιρίκο, περνά πολλές μέρες με την οικογένειά της και παραθερίζει τόσο με τη μητέρα της όσο και με τον πατέρα της Ντέμη Νικολαΐδη.

«Ο Δημήτρης δυσκολευόταν έτσι κι αλλιώς με το θέμα της απόστασης. Η απόφαση της Μελίνας να κάνει μεταπτυχιακό στο Λονδίνο αλλά και να κυνηγήσει το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας στην υποκριτική δεν συναντούσε τα δικά του όνειρα που περιλαμβάνουν τη δημιουργία οικογένειας. Υπήρξε και εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη αγάπη ανάμεσά τους», είχε αναφέρει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα.

«Χαίρομαι πολύ που ήρθε στη ζωή μου ο Βασίλης, την φώτισε και είμαι ευτυχισμένη κοντά του. Όχι, δεν σκοπεύω να ανοίξω μαγαζί στην Κρήτη. Θέλουμε κάποια στιγμή με τον Βασίλη να φτιάξουμε ένα σπίτι στην Κρήτη, γιατί είναι ένας τόπος που αγαπάμε», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή.

Για την επερχόμενη σεζόν, η Δέσποινα Βανδή φέρεται να έχει συμφωνήσει να εμφανίζεται στο ίδιο νυχτερινό κέντρο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Όπως όλα δείχνουν οι δύο τραγουδιστές έχουν «κλειδώσει» τη συνεργασία τους, δύο χρόνια μετά το εκρηκτικό ντουέτο στα Mad Video Music Awards, το 2023 και η πρεμιέρα τους στο «Κέντρο Αθηνών» δρομολογείται για τις αρχές Νοεμβρίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Grammy: Οι Cure κέρδισαν για πρώτη φορά στην καριέρα τους βραβεία για το άλμπουμ «Songs Of A Lost World»
Το συγκρότημα δεν ήταν στην τελετή απονομής των Grammy για να παραλάβει τα βραβεία, καθώς τα μέλη του παρευρέθηκαν στην κηδεία του κιθαρίστα και κιμπορντίστα των Cure Πέρι Μπαμόντε
Εικόνα από συναυλία των Cure
Η Κάθριν Ο’Χάρα και ο σύζυγός της Μπο Γουέλτς κράτησαν τους φίλους τους «στο σκοτάδι» για την ασθένειά της
Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 30.01.2026, στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, έπειτα από σύντομη ασθένεια - Τα ακριβή αίτια θανάτου δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστά
Η Κάθριν Ο’Χάρα