Πρεμιέρα στο Νέο Ελληνικό Θέατρο του Γιώργου Αρμένη έκανε χθες βράδυ η θεατρική παράσταση “Βασιλική” με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Μαξίμου. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Η παράσταση “Βασιλική”, της Βάσως Νικολοπούλου που βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα απέσπασε τις καλύτερες εντυπώσεις με την γνωστή ηθοποιό να κερδίζει το θερμό χειροκρότημα του κοινού για την ερμηνεία της.
Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν μεταξύ άλλων η Βίκυ Βολιώτη, η Γιουλίκα Σκαφιδά, ο Γιάννης Βόγλης, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιάννης Μπέζος με την σύζυγό του Ναταλία Τσαλίκη και πολλοί άλλοι.
Από το πλευρό της Αθηνάς δεν έλειψε και ο σύζυγός της Αιμίλιος Χειλάκης, αλλά και ο καλός τους φίλος Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης που έφθασε στο θέατρο με τη μηχανή του.