Lifestyle

Δήμητρα Παπαδήμα: Ηθοποιός μου έβαλε χέρι επάνω στην σκηνή και μου έσκισε τα ρούχα

«Τι να πω τώρα, βρίστε με όσο θέλετε οι γυναίκες, όμως τον λυπήθηκα»

Τις δυσάρεστες εμπειρίες που έζησε στην μακρόχρονη καριέρα της, μοιράστηκε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καράλη για τις ανάγκες της διαδικτυακής εκπομπής του, «Talk of the Town», η Δήμητρα Παπαδήμα.

Η Δήμητρα Παπαδήμα με εξομολογητική διάθεση απάντησε και σε ερώτηση που αφορά στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως της ζητήθηκε να στηρίξει δημόσια τον συνάδελφό της, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε να το πράξει.

«Εμένα μου ζητήθηκε από σκηνοθέτη να πάω να υποστηρίξω τον Πέτρο Φιλιππίδη για μια πολύ γνωστή ηθοποιό και μεγάλης ηλικίας, μεγαλύτερη από μένα και δεν πήγα. Δεν πήγα γιατί ούτε αυτός ήταν αυτό που έπρεπε να είναι αλλά για μένα ήταν χειρότερη αυτή», είπε η ηθοποιός.

«Οπότε θα πήγαινα να πάρω το μέρος αυτουνού για να κατηγορήσω αυτήν; Αφού και αυτός τα ήθελε και τα έπαθε και αυτή, όμως, δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο η οποία είναι και γιαγιά. Δεν μπορούσα να το κάνω», ξεκαθάρισε αναφορικά με το γιατί δεν πήρε θέση.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε και σε ένα συμβανσεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη επάνω στη σκηνή από γνωστό ηθοποιό.

«Δέχθηκα και εγώ πολλά αλλά το ένα ήταν εξωφρενικό. Το να σε παρενοχλεί ο άλλος σεξουαλικά την ώρα που παίζεις στην παράσταση, να τον έχεις χτυπήσει, να τον έχεις ξαναχτυπήσει, να φοράς σορτς και να σου σκίζει το σορτς επάνω στη σκηνή… ήταν για καταγγελία. Τι να πω τώρα, βρίστε με όσο θέλετε οι γυναίκες, όμως τον λυπήθηκα», εκμυστηρεύτηκε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα