Πέμπτη, 29 Φεβ.
16oC Αθήνα

Δημήτρης Αποστόλου: Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου

Δημήτρης Αποστόλου: Έκανα τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της μητέρας μου

«Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, πήγαμε με τον τεχνίτη για την εκταφή, ανοίγει την τρύπα και του λέω: “πόσα οστά έχουμε;|. Μου λέει: “260”. Του λέω: “φύγε”. Του δίνω ένα 100άρικο, βουτάω μέσα και τα έβγαζα ένα-ένα τα κόκκαλα» εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Ο Δημήτρης Αποστόλου βρέθηκε καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλο και της Τζένης Μελιτά και μίλησε για τις τελευταίες στιγμές που είχε με τη μητέρα του, σοκάροντας με την αποκάλυψη που έκανε. 

«Λίγο πριν “φύγει” η μητέρα μου – πήγε από “τρελές αγελάδες”, ένας άνθρωπος χορτοφάγος, ήταν να γίνει κι αυτό, από τα μοιραία που λέμε – φτάσαμε στα Χανιά και της λέω: “θέλω να ξεκαθαρίσουμε κάτι μεταξύ μας”», αφηγείται ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Της λέω “επειδή θα πεθάνεις”… ήταν πολύ κουλ, είχαμε τρομερή σχέση… μου λέει “από τι θα πάω;”, της λέω “από το μυαλό σου”… και όντως πήγε από εκεί. Έκανε ο ένας ερωτική εξομολόγηση στον άλλο, ήθελα πιο πολύ να μου πει τα κακά που έχω κάνει… δεν βρήκε η έρμη», συνεχίζει ο γνωστός σεναριογράφος στον αέρα της ΕΡΤ.

«Μου είπε όμως αυτή την κουβέντα που με καθόρισε από ‘κει κι έπειτα. Μου λέει: “ξέρω ότι θα πονέσεις, μάνα σου είμαι, αλλά μαζί με εμένα τελειώνει και ο τελευταίος άνθρωπος που σε ενδιαφέρει η γνώμη μου”. Μόνο αυτηνής η γνώμη με ένοιαζε, σχεδόν ούτε η γνώμη των παιδιών μου δεν με ενδιαφέρει», εξομολογείται ο Δημήτρης Αποστόλου.

«Τρία χρόνια μετά τον θάνατό της, πήγαμε με τον τεχνίτη για την εκταφή, ανοίγει την τρύπα και του λέω: “πόσα οστά έχουμε;”. Μου λέει: “260”. Του λέω: “φύγε”. Του δίνω ένα 100άρικο, βουτάω μέσα και τα έβγαζα ένα-ένα τα κόκκαλα. Έκανα και τον Άμλετ με τη νεκροκεφαλή της.

  

Τα μύρωσα, τα έβαλα σε ένα κουτί και τα κατέβασα στην Αγία Φωτεινή, που ήταν η γειτονιά της. Έπρεπε να κλείσει ο κύκλος», κατέληξε στην αφήγησή του ο Δημήτρης Αποστόλου, με τη Τζένη Μελιτά και τον Φώτη Σεργουλόπουλο να παρακολουθούν σοκαρισμένοι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις