Lifestyle

Δημήτρης Σταρόβας: Η πρώτη του εμφάνιση επί σκηνής μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο   

Στη μεγάλη αγάπη της ζωής του, στο τραγούδι και στις μουσικές σκηνές, επέστρεψε ο Δημήτρης Σταρόβας μετά τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Δημήτρης Σταρόβας ταξίδεψε στην Κύπρο για την επετειακή παράσταση «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ – Best Ωχ», ύστερα από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη τον περασμένο Μάιο.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μετά από αρκετούς μήνες, βρέθηκε και πάλι στη σκηνή σε μια guest εμφάνιση.

«Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη ποιος θα είναι ο ρόλος μου (στην παράσταση), δυσκολεύομαι και να μιλήσω. Είμαι ανανεωμένος. Έχω χάσει 30 κιλά», δήλωνε πριν από λίγες ημέρες αποκλειστικά στο TLIFE ο Δημήτρης Σταρόβας.

Το βράδυ της Τρίτης (03.09.2024) ο γνωστός καλλιτέχνης βρέθηκε στο Αμφιθέατρο Σχολής Τυφλών όπου και συμμετείχε στην παράσταση με την κιθάρα του.

Βίντεο και στιγμιότυπα μοιράστηκε στα social media ο παρουσιαστής, Τάσος Τρύφωνος ο οποίος παρακολούθησε την παράσταση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άλιμος: Οι διακοπές της... διπλανής πόρτας
«Πιστεύω ότι δώσαμε μια πιο συναισθηματική έννοια στη λέξη “τουρίστας” φέτος, καθώς οι επισκέπτες άρχισαν να έρχονται από τον Απρίλιο και ελπίζουμε μέχρι τον βαθύ χειμώνα», λέει ο δήμαρχος, Ανδρέας Κονδύλης
Άλιμος