Δύο από τα πιο όμορφα ρολόγια που παρουσίασε ο Vacheron Constantin το 2020

Η τελειότητα είναι μια δύσκολη έννοια στον κόσμο της υψηλής ωρολογοποιίας, και ακόμα πιο δύσκολο να επιτευχθεί. Αλλά αν κάνεις κάτι για 265 συνεχόμενα χρόνια, η τελειότητα είναι το κριτήριο με το οποίο είσαι υποχρεωμένος να μετρήσεις τον εαυτό σου.

Αυτό ακριβώς έχει καταφέρει ο παλαιότερος οίκος ωρολογοποιίας στον κόσμο, Vacheron Constantin, που είναι γνωστός για την δημιουργία ρολογιών υψηλής ποιότητας, πολλά από τα οποία μας γυρίζουν πίσω, στην περίοδο που θεωρείται ως η “χρυσή εποχή” της ωρολογοποιίας.

Πέρυσι τον Απρίλιο ο οίκος, μαζί με άλλες 29 μάρκες πολυτελών ρολογιών και εξειδικευμένους ωρολογοποιούς, έλαβε μέρος διαδικτυακή έκθεση ωρολογοποιίας που οργάνωσε η ιστοσελίδα watchesandwonders.com, στην οποία παρουσίασε 11 πανέμορφα ρολόγια. Δύο από αυτά άνηκαν στην συλλογή Fiftysix που έκανε το ντεμπούτο της το 2018, η οποία δημιουργήθηκε για να προσελκύσει μια νεότερη γενιά πελατών.

Διαβάστε περισσότερα στο perpetual.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Έρχεται ομαδική καταγγελία ηθοποιών για συνάδελφό τους – Αναφορές και για 3 ακόμη πρόσωπα

Έρχεται ομαδική καταγγελία ηθοποιών για συνάδελφό τους – Αναφορές και για 3 ακόμη πρόσωπα

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή “Ευτυχείτε”, περισσότεροι από 10 ηθοποιοί θα καταγγείλουν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών γνωστό συνάδελφό τους, ενώ 3 νέα πρόσωπα φαίνεται να μπαίνουν ... Διαβάστε περισσότερα