Lifestyle

Ε. Αρβανιτάκη: “Επιδιώκω να είμαι μόνη!”

Για τη συνεργασία της με την Τάνια Τσανακλίδου μίλησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη!

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Για τη συνεργασία της με την Τάνια Τασνακλίδου, τις συναυλίες και τη δύσκολη κατάσταση των ημερών μιλά η Ελευθερία Αρβανιτάκη, σε συνέντευξή της στην ΄”Ελευθεροτυπία”.

Η διάσημη τραγουδίστρια που θα δώσει μια μοναδική συναυλία μαζί με την Τάνια Τσανακλίδου στις 12 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων, εξομολογείται πως γνωρίζει ότι πρόκειται για μια δύσκολη οικονομική περίοδο, αλλά η ίδια είναι πολύ ευχαριστημένη από αυτήν τη συνεργασία.

“Παρότι είμαστε πολύ διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες, στρώνει η μία το χαλί στην άλλη να πατήσει και να αισθανθεί τη γλύκα ότι μπορείς να μοιράζεσαι τη σκηνή με έναν άνθρωπο που αγαπάς και εκτιμάς”, αναφέρει χαρακτηριστικά για τη συνεργασία τους.

Ωστόσο, η ίδια λέει  ότι πολλές φορές έχει εμφανιστεί μόνη της στη σκηνή και αυτό είναι κάτι που την ενθουσιάζει. “Είναι φυσικό άλλες φορές να είσαι μόνη σου και άλλες με παρέα”, σημειώνει η Ελευθερία Αρβανιτάκη και προσθέτει: “”Ομολογώ ότι το να είμαι μόνη είναι κάτι που με έλκει, γι’ αυτό επιδιώκω να είμαι μόνη ή με νεότερους συναδέλφους στη σκηνή”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Καίτη Γαρμπή για Μανώλη Μητσιά: «Μαύρη σελίδα για το ελληνικό τραγούδι, πληγώνει την τέχνη μας»
«Η διαχείριση της πνευματικής κληρονομιάς των μυθικών διαστάσεων δημιουργών μας, δεν μπορεί να εξαντλείται σε εξώδικα και απαγορεύσεις ειδικά όταν αφορά σε ερμηνευτές του ύψους του Μανώλη Μητσιά»
Η Καίτη Γαρμπή 85