Lifestyle

E. Mελέτη: ”Είμαι ένα σαράβαλο”!

Γιατί η παρουσιάστρια αποκαλεί τον εαυτό της σαράβαλο;

Η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή της ”Πρωινή Μελέτη” χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με γυαλιά. Η μόλυνση στο μάτι της συνεχίζει να την ταλαιπωρεί και όπως είναι φυσικό δεν γίνεται να βαφτεί.

Έτσι λοιπόν σήμερα ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές της για την ατημέλητη εμφάνισή της και είπε χαρακτηριστικά: ”Είμαι σαράβαλο”. Συμβούλευσε μάλιστα το κοινό της να μην βγάζει κανείς τις αμυγδαλές του αν δεν έχει πρόβλημα γιατί μετά θα αρρωσταίνει συνέχεια.

Δες το βίντεο στο Zappit.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: Το ατύχημα, οι followers, η κρίση στον γάμο του και η σύλληψη
«Από τότε που σταμάτησα να δουλεύω, λόγω της αναπηρίας μου, έχει αλλάξει όλη η οικογενειακή μας κατάσταση επειδή δεν μπορώ να φέρω χρήματα στην οικογένειά μου», δήλωσε ο μουσικός μετά τη σύλληψή του
Άρης Μουγκοπέτρος