Lifestyle

Ευγενία Σαμαρά και Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στα Γιάννενα

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος έκαναν ένα πέρασμα από τα Γιάννενα, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Κοινή απόδραση πραγματοποίησαν πριν λίγες ημέρες η Ευγενία Σαμαρά και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Οι δυο ηθοποιοί εδώ και μερικούς μήνες είναι ζευγάρι ωστόσο έχουν φροντίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγοντας τις κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια κρατά ένα πολύ χαμηλό προφίλ δίνοντας ελάχιστες συνεντεύξεις, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά τη δουλειά του.

Από την άλλη, η Ευγενία Σαμαρά αν και πιο εξωστρεφής μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη έχει επιλέξει να μη μιλά για την προσωπική της ζωή. Παρότι μέχρι σήμερα κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει τη σχέση αυτή, όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι.

Πρόσφατα οι δυο τους ταξίδεψαν στα Ιωάννινα και οι φωτογραφίες που έβγαλαν με τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, πρόδωσαν την κοινή τους απόδραση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Οικογενειακό δράμα στους Μπέκαμ: Ο Μπρούκλιν απομακρύνεται και η Νίκολα Πελτζ παίρνει τα ηνία – Ντέιβιντ και Βικτόρια θέλουν πίσω τον γιο τους
Ποια είναι η Νίκολα Πελτζ, η «χρυσή» κληρονόμος που παντρεύτηκε τον Μπρούκλιν έγινε κυρία Μπέκαμ και σκέτος πονοκέφαλος για τα πεθερικά της
Μπρούκλιν Μπέκαμ Νίκολα Πελτζ 1