Lifestyle

Φαίη Σκορδά: Τα νυχτοπερπατήματα χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα!

Στα μπουζούκια οι δυο παρουσιάστριες...

Μια βραδιά μόνο για κορίτσια πέρασαν η Φαίη Σκορδά και η Ράνια Θρασκιά. Οι δυο παρουσιάστριες που γνωρίζονται εδώ και χρόνια και διατηρούν πολύ φιλικές σχέσεις, διασκέδασαν με την Δέσποινα Βανδή και το Στέλιο Ρόκκο και τα έσπασαν στα μπουζούκια.

 

 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Η Άννα Κορακάκη γιόρτασε τα 30α της γενέθλια με τον σύζυγό και την 2 μηνών κόρη της – «Καμία νίκη δε συγκρίνεται με αυτό»
Στην ανάρτησή της φαίνεται αγκαλιά με τον σύζυγό της, Γιάννη Χαλκιαδάκη και την δυο μηνών κόρη της και τονίζει πως τίποτα δε μπορεί να συγκριθεί με την ζωή της πλέον
Η Άννα Κορακάκη με τον σύζυγό της και την κόρη τους
Αθηναΐς Νέγκα: «Έχω ακούσει κάτι αδικαιολόγητα βαρύ, το διαχειρίστηκα με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου»
«Αν εμφανιστεί ένας παρουσιαστής ή μια παρουσιάστρια και δεν μ’ αρέσει καθόλου, δεν έχω να πω κάτι πάρα πολύ κακό γι’ αυτόν ή γι’ αυτήν», είπε η ίδια
Αθηναΐς Νέγκα