Lifestyle

Φωτεινή Ντεμίρη – Χάρης Γρηγορόπουλος: Χώρισαν μετά 30 χρόνια γάμου

Σαν «βόμβα» έπεσε η είδηση ότι η Φωτεινή Ντεμίρη και ο Χάρης Γρηγορόπουλος μετά από 30 χρόνια γάμου χωρίζουν. 

Οι ηθοποιοί Φωτεινή Ντεμίρη και Χάρης Γρηγορόπουλος παντρεύτηκαν το 1994 έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά, την 28χρονη Μαρίνα και τον 26χρονο Τίτο. Οι δυο ηθοποιοί αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου και η είδηση του χωρισμού τους προκάλεσε μεγάλη έκπληξη.

Το TLIFE επικοινώνησε με τη Φωτεινή Ντεμίρη η οποία επιβεβαίωσε την είδηση, τονίζοντάς ωστόσο ότι παραμένουν αγαπημένοι μεταξύ τους και πάντα ενωμένοι ως γονείς. 

«Ναι έχουμε χωρίσει. Είμαστε όμως οικογένεια. Δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και να αγαπιόμαστε. Έχουμε χωρίσει σαν ζευγάρι αλλά δεν παύουμε να είμαστε οικογένεια και αγαπημένοι». 

Απόδειξη ότι παραμένουν ακόμα αγαπημένοι είναι και το γεγονός πως ο Χάρης Γρηγορόπουλος ήταν παρών στην πρεμιέρα της Φωτεινής Ντεμίρη με τη θεατρική παράσταση «8 Γυναίκες» που δόθηκε πριν μερικές ημέρες στο θέατρο Βράχων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Άνοιξε η διαθήκη της αξέχαστης Καίτης Γκρέυ - Ο εγγονός της είναι ο μοναδικός κληρονόμος της
Ο Κωνσταντίνος Ηλιάδης, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Όθωνα Παπαδόπουλο, στάθηκε στο πλευρό της γιαγιάς του για χρόνια, φροντίζοντας και στηρίζοντάς την στις δύσκολες στιγμές
Καίτη Γκρέυ
Η Κιμ Καρντάσιαν αποκάλυψε ότι έχει ανεύρυσμα στον εγκέφαλο – Θεωρεί ότι εμφανίστηκε εξαιτίας του αγχωτικού της διαζυγίου με τον Κάνιε Γουέστ
Η ίδια αποκάλυψε δακρυσμένη στο ριάλιτι «The Kardashians», ότι οι γιατροί διαπίστωσαν ανεύρυσμα εγκεφάλου μετά από μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη
Kim Kardashian