Lifestyle

Γιώργος Καράβας: Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει τι δουλειά έριξα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα στο Exathlon

"Το μεξικανικό Exathlon πρέπει να το είδα 40 φορές" ομολογεί ο Γιώργος Καράβας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην προσπάθεια που έκανε με την παρουσίαση του Exathlon καθώς και στα μηνύματα που έλαβε γι’ αυτήν αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας όταν συνάντησε τον Φάνη Λαμπρόπουλο, τη νύχτα της Πέμπτης, στην… “αγκαλιά του Φάνη” που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

“Κανένας δεν μπορεί να καταλάβει, το λέω πολύ ειλικρινά, τι δουλειά έριξα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα στο Exathlon. Το μεξικανικό Exathlon πρέπει να το είδα 40 φορές. Συνομιλούσα με το ΑΙ για το τι πρέπει να κάνεις και πως πρέπει να το κάνεις, με το ένστικτο, με το που πρέπει να τοποθετείται η φωνή” δήλωσε αρχικά το μοντέλο.

“Όταν μου ανατέθηκε το κομμάτι του Exathlon ήξερα, δηλαδή είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου, ότι σε περίπτωση που δεν πήγαινα εγώ καλά… θα με είχαν σταυρώσει στο Σύνταγμα κανονικότατα. Ξέρω ‘γω τι λέω”.

 

“Είναι δύσκολο να παίζεις με την πλάτη στον τοίχο, όμως, το λέω και το εννοώ, τα μηνύματα που έλαβα ήταν χιλιάδες – και είμαι πολύ προσεκτικός με τη μονάδα μέτρησης – και όλα θετικά” υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Καράβας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Αργυρός: Το φαντασμαγορικό πάρτι για τη γιορτή και τα γενέθλιά του – Ποιοι celebrities έδωσαν το παρών
Η εγκυμονούσα σύζυγος του τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να λείψει από το πλευρό του, ενώ λίγο αργότερα στο πάρτι κατέφτασε και η εντυπωσιακή μητέρα της, Μιράντα Πατέρα
αργυρός